Curajul Culorilor: Cum am ales să devin Oaia Colorată a anului 2023!

Astăzi m-am trezit cu o poftă nebună de culoare în viața mea și, ca oricare femeie modernă și independentă din 2023, am hotărât să-mi vopsesc părul într-un spectacol de culori care să-mi reflecte starea de spirit debordând de bucurie. În pofida realității cenușii pe care unii nu mai prididesc să ne-o aștearnă peste suflete în aceste vremuri bizare.

Vreau să fiu oaia colorată, nu oaia neagră a zodiei mele!


Detest tiparele, sub orice formă ar fi ele. Prea mulți oameni triști am văzut pe stradă în ultima vreme. Oameni care au uitat că fericirea vine întotdeauna de la tine, din modul cum te simți tu, nu din elemente exterioare. Să țineți minte și voi asta. E o taină prea des ignorată!


Așa că am decis să aduc culoare în viața mea pornind de la păr. Am făcut o listă lungă-lungă de opțiuni inspirată de ofertele celor de la MyCosmetics. Și chiar am avut de unde alege: verde, mov, gri, portocaliu, roz sau albastru, nu doar banalele nuanțe de blond ori roșcat.



Apropo: ați văzut că româncele preferă în cele mai multe cazuri să-și vopsească părul în roșu? De parcă pe lumea asta nu ar fi și alte culori extrem de vibrante! Puțină variație nu ar strica! Măcar testați măcar o spumă colorantă mai sărită din tipare, dacă nu aveți curaj să folosiți direct o vopsea de păr permanentă!







Există o strânsă legătură dintre părul vopsit și starea de spirit pe care o avem la un moment dat. Așa că, fără să mai stau pe gânduri, din magazinul online MyCosmetics, după ce m-am uitat cu ochii strălucitori la rafturile virtuale pline de variante de  spray colorant pentru păr, spume colorante și nuanțatoare de păr, am făcut marile alegeri.


Deja știam din clipa în care am intrat pe site că vreau ceva special, ceva care să surprindă pe toată lumea și să mă facă să mă simt grozav!


Plus că nici prețurile nu sunt prohibitive, așa că am putut să mă dezlănțui în această sesiune de cumpărături!




Am ales un spray colorant pentru păr verde, unul roz, o spumă colorantă mov și un nuanțator Venita într-o nuanță de gri perlat. Și, ca să fiu sigură că părul meu va arăta cât mai special cu putință, am adăugat câteva produse pentru revitalizarea culorilor părului în coșul de cumpărături MyCosmetics.


Imediat ce a sosit curierul cu produsele comandate am pregătit un spațiu special în baie pentru a-mi începe aventura în lumea culorilor.


Înarmându-mă cu doze bune de curaj și entuziasm, am aplicat jeturi generoase cu spray-ul verde și apoi cu acela roz, în partea finală a părului, făcându-l să arate ca o grădină de vară în plină lună a lui Cireșar. Apoi, cu spuma mov, mi-am creat câteva șuvițe jucăușe care aminteau de fluturii în zbor printre florile de gura-leului, panseluțe, crini și iriși delicați.


Dar adevărata magie sa întâmplat când am folosit cu abilitate nuanțatorul Venita gri perlat. Părul meu a devenit brusc o adevărată operă de artă, cu umbre și reflexii care păreau că dansează pe o muzică proprie. Pictorii impresioniști m-ar fi invidiat, cu siguranță.


Admirându-mă în oglindă mă simțeam ca un personaj dintr-un basm modern. Ca zodie chinezească sunt Oaie, dar una de munte. Așa că nu am de gând să stau în turmă, ci să fiu Oaia Multicoloră! Oița veselă care emană bucurie în jur!


Aventura culorilor de păr originale cu siguranță că nu se va opri aici. În viitor voi experimenta și alte nuanțe, de la portocaliu strălucitor la roz și mai îndrăzneț, ca să nu mai vorbesc de un albastru impactant, plin de viață. Pot să fac asta, deoarece am aflat de pe site-ul mycosmetics.ro că produsele pentru revitalizarea culorilor părului au darul de a-mi menține părul sănătos și strălucitor, indiferent cât de mult m-aș juca eu cu el și i-aș schimba culoarea.


Mi-aș dori să devin o adevărată legendă pe Tik Tok. Oamenii să se întrebe frecvent ce culoare de păr voi alege pentru viitorul videoclip, iar părerile lor să fie împărțite între cei care mă admiră pentru curajul meu și cei care mă privesc cu dezaprobare. Nu de alta, dar din controverse apare viralitatea, nu-i așa? 

După cum ai văzut, produsele de la MyCosmetics sunt partenerele mele de încredere în acest călătorie plină de culoare și amuzament. Dacă vrei să aduci și tu o transformare în viața ta să te simți cu adevărat încrezătoare, nu ezita să experimentezi și să-ți vopsești părul în nuanțele care te definesc cel mai bine. 


În cele din urmă, nu uita că viața este prea scurtă pentru a avea părul plictisitor!


Articol scris pentru Superblog 2023 - Proba a 2-a!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!