Curațenia și gătitul fără efort: Cum pot electrocasnicele inteligente AENO să-ți simplifice viața

Într-o lume plină de tehnologie, totul devine pe zi ce trece mai inteligent: telefoanele, televizoarele, frigiderul, și, bineînțeles, modul de a face curățenie și a găti. De ce? Răspunsul scurt ar fi acela că așa câștigăm timp. Iar dacă nu știai, timpul înseamnă viață. Motiv pentru care renunță la a mai te văita că nu ai timp, pentru că afirmi în realitate… că nu ai viață! Și nu ar fi prea amuzant să fii un zombi, nu-i așa?


De-a lungul istoriei, creierele luminate au creat o mulțime de inovații minunate care au ușurat viața oamenilor. De la roata primordială și până la tehnologia spațială, umanitatea nu s-a oprit niciodată din a-și dezvolta ingeniozitatea. Dar în secolul nostru, pare că ne-am trezit brusc din somn și am realizat că avem probleme casnice cu mult mai urgente: curățenia și gătitul în propria bucătărie! Cum am ales să rezolvăm asta în 2023? Cu aparate electrocasnice inteligente, bineînțeles!

Alege tehnologia AENO ca să fii în pas cu secolul 21!


Aparatele smart ne oferă posibilitatea de a fi mult mai prezenți în viețile noastre, deci hai să nu le mai hulim pe motiv că e riscant să le folosim. Mai ales că trebuie să facem o diferență clară între tehnologia creată în sprijinul oamenilor și inteligența artificială. În timp ce tehnologia ajută umanitatea să progreseze, să aibă o viață mai frumoasă, inteligența artificială scăpată din frâu de vreun savant nebun poate avea un efect devastator. Să sperăm că AI-ul va rămâne la stadiul de unealtă.


Să revenim însă la noile electrocasnice inteligente dotate cu tehnologie AENO, care pot face diferența în orice casă.


Tehnologia AENO a intrat pe ușa din față și ne-a cucerit viața cotidiană. Nu mai suntem prizonieri ai aspiratoarelor obișnuite sau blenderelor enervante. Acum, ne putem numi cu mândrie chefi bucătari și regi ai curățeniei, cu ajutorul acestor aparate inteligente!


Curățenie cristal, ca într-un film SF cu încasări record!


Până de curând, oamenii de pretutindeni obișnuiau să facă curățenie manual. Ei înșiși sau cu ajutorul unor servitori, dacă proprietarii locuințelor erau potenți financiari. Aici vorbim despre acțiunea epopeică de a șterge praful, a spăla pe podelele, de a mătura de mai multe ori pe zi aceleași încăperi. 


Acum, de când cu aparatele inteligente de curățenie, putem deveni cu toții actori într-un film SF de succes, doar că fără monștri spațiali. Aspiratorul robot AENO RC4S este un adevărat extraterestru în ceea ce privește strângerea prafului. Acesta se avântă temerar ca într-o misiune stelară prin odăile casei tale, aspirând praful și celelalte particule de murdărie într-o manieră atât de perfectă, încât ai senzația că ai fost teleportat în viitor.




Cu ce se laudă AENO RC4S?


- putere de aspirare puternică ce curăță instant;

- colectarea automată a prafului până la 40 de zile;

- autonomie mare: 300 de mp curățați la o singură încărcare;

- curățare umedă și uscată într-o singură trecere.



Cu o simplă apăsare de buton, aspiratorul inteligent te salvează de efortul extenuant de a împinge un aspirator tradițional prin cameră sau de a mătura podelele fără prea mare succes. Pentru a face efort fizic există și alte metode mai plăcute, nu să târăști un aparat de aspirat după tine prin casă, nu-i așa?


De ce să te extenuezi tu pentru a aspira praful, când poți să-ți angajezi un robot smart care să facă pentru tine corvoada asta? Ei bine, aceste aspiratoare inteligente știu să facă mult mai mult decât să aspire. Cu algoritmii lor sofisticați, ei te pot stimula chiar să ai o criză de identitate, să îți pui întrebări existențiale precum ar fi: "De ce exist eu, un mic fir de praf în Universul infinit? Care e misiunea mea pe Pământ?" sau "Să fie oare praful o metaforă pentru goliciunea actuală a vieții mele? Ce am de făcut?". Până și o pisică devine meditativă în preajma lui!






Nu prea le ai cu filosofatul? E ok! Când folosești tehnologia AENO poți sta pur și simplu liniștit în fotoliu și să observi cum se desfășoară misiunea dată aparatului-minune de a face curat lună prin casă. Cine știe, poate că va face și cascadorii în viitorul apropiat, când va observa că îl privești. Asta ca distracția să fie deplină!


O bucătărie cu superputeri


Bucătăria inteligentă este, fără îndoială, locul unde aparatele inovatoare sunt acum la putere maximă. Blenderul pentru gătit AENO TB1, de exemplu, este categoric un super erou al acestui spațiu atât de important în orice casă. Cu o viteză incredibilă și o inteligență AENO de invidiat, acest aparat poate face față oricărei provocări culinare tradiționale sau moderne.


Și chiar dacă blenderul nu știe (încă) să-ți spele toate vasele, ar trebui să-l ierți, pentru că el gătește mai bine decât tine și poate chiar să-ți ofere rețete online pentru diverse feluri de mâncare. Plus că nu e misiunea lui spălatul veselei folosite de toată familia. El știe să își spele doar bolul folosit de el la preparare. Eu zic că merită lăudat și pentru asta! Mai ales că multe persoane nu vor să folosească roboții de bucătărie pe motiv că au prea mult de curățat manual după aceea. Diviziunea muncii se aplică și la electrocasnicele smart. Pentru că a-ți îndeplini misiunea perfect și cu minim de efort e nevoie să nu te împrăștii în mai multe direcții. Indiferent că ești robot sau om!





Dar hai să vedem ce știe să facă blenderul de gătit AENO TB1!


De remarcat că e dotat cu un bol de sticlă de 1,75 litri, piciorușe din cauciuc stabile, antiderapante.


Dispune de 8 cuțite din oțel inoxidabil care, acționând simultan, pot toca legume crude, nuci, carne (în funcție de viteza setată). E grozav și la zdrobirea gheții, datorită unor cuțite cu dinți speciali.


Dacă nu vrei complicații inutile, ai de ales între 8 programe automate presetate (Soy Milk, Rice Paste, Porridge, Thick soup, Fruits Vegetables, Smoothie, Grind, Steam).

E un ajutor de nădejde și pentru proaspetele mămici, deoarece prepară hrană pentru copii 2 în 1 Boil & Whip 2 în 1.


Se poate seta manual ce viteză și timp dorești (pentru rețete proprii); are 9 viteze, deci chiar ai de unde alege!






Are mai multe moduri de gătit: 


- prin fierbere (rapid, sănătos, cu puține ustensile necesare);

- la aburi (are un recipient special pentru asta!);

- fără încălzire (este as la tocat diverse alimente!);


Mâncarea iese perfect deoarece are o viteză mare de rotație (35.000 rpm).


Un foarte util afișaj LED-uri retroiluminate  te informează despre starea de funcționare a blenderului (ce program automat ai selectat, temperatura și timpul rămas până ce preparatul este gata).


Fiind un aparat modern, ai și control tactil pentru selectarea modului dorit de funcționare.


Fiind un blender deștept, are și funcția de oprire automată a alimentării după terminarea programului de lucru, când este scos din bază, dar și când capacul superior este deschis sau motorul se supraîncălzește


Nu te îngrijora! Cei ce l-au proiectat au creat și un compartiment pentru produse suplimentare în partea de sus pentru a adăuga produse în timp ce blenderul funcționează, așa că le poți adăuga fără grijă că se va opri aparatul.



Ca orice blender demn de 2023 are și un cronometru de pornire întârziată!


Poți seta ora exactă când vrei să ai gata un anume preparat. Trebuie doar să umpli vasul în avans cu tot ce este nevoie, conform rețetei, iar apoi să selectezi programul și ora de pornire întârziată. Nu trebuie să te limitezi doar la rețetele presetate. Găsești idei de rețete și în cartea de bucate electronică AENO E-rețete.


De unde poți cumpăra și tu aceste minuni tehnologice?


Dacă te-am convins că aparatele inteligente pentru curățenie și bucătărie sunt esențiale în viața modernă (sau, cine știe, doar o distracție la modă), acum probabil vrei să știi de unde să le cumperi. Nu îți faceți griji, prietenii noștri de la AENO au pregătit o listă generoasă cu magazinele unde găsești aceste minuni tehnologice. 


Uite aici link-ul "De unde să cumpăr". Dă click și pregătește-te să intri în era aparaturii electrocasnice inteligente AENO și tu!


În încheiere, mai vreau să îți spun că aparatele inteligente de curățenie și bucătărie ne aduc o doză serioasă de veselie în viața de zi cu zi. Ele nu numai că muncesc pentru noi, dar ne fac și să zâmbim, să visăm la un viitor în care chiar și frigiderul poate să ne fie partener de dans. Ce, nu ar fi wow să primești o invitație de vals de la combina frigorifică sau chiar de la mașina de spălat? Ba chiar să-și pună și muzica preferată!


Deci, nu rata șansa de a aduce puțină magie în casa ta și de a face parte din lumea minunată a electrocasnicelor inteligente AENO, de a trăi pe viu un film SF de succes! Unul fără nicio bâzdâganie extraterestră ucigașă și fără vreo AI devenită 100% autonomă și care să dorească să extermine omenirea!



Articol scris pentru SuperBlog 2023 - proba a 7-a!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!