FAVI.ro: Ghidul meu de încredere către vehicule purtătoare către aventuri interioare și decorațiuni de vis

Cu dorința de a aduce o schimbare radicală în sufrageria mea, am decis să mă aventurez și eu pe tărâmul fascinant al reamenajărilor interioare. Se știe că această încăpere este o adevărată "inimă" a casei, locul în care petrecem timp de calitate și primim oaspeți dragi. Punându-mi creativitatea la încercare și sprijinită de FAVI.ro drept ghid de încredere, am pornit în căutarea mobilierului și decorațiunilor care să confere livingului meu o personalitate puternică și o sete neostoită de viață trăită la maxim.


Pe măsură ce exploram cu uimire copilărească opțiunile nenumărate oferite de FAVI.ro, am simțit cum fiecare piesă de mobilier și decorațiune este capabilă ca să se anime și să-mi deschidă ușa către o lume necunoscută ce mă îndeamnă irezistibil ca să o explorez. 


Fiecare click a fost un pas cu ajutorul căruia care am pătruns tot mai adânc într-un loc plin de promisiuni si descoperiri extraordinare ce mi-au pus la încercare creativitatea debordantă. Mai întâi de orice, am ales canapeaua potrivită pentru livingul meu. Greu demers când ajungi într-un loc unde canapelele clasice și colțarele ultramoderne te îndeamnă cu glas hipnotic: “Ia-mă pe mine și o să-ți îți îndeplinesc cele mai ascunse dorințe legate de relaxare și confort!”

Canapeaua verde sublim, portal pufos de pătrundere într-un tărâm de basm


Cu un entuziasm care creștea cu fiecare căutare în categoria amintită, am descoperit brusc o canapea care mi-a captat atenția în mod deosebit. Avea și de ce! Nu era o canapea obișnuită: părea a fi o poartă a promisiunilor îndeplinite. Ce vrei de la o canapea? 


Mi-am comandat-o fără ezitare și am amplasat-o la loc de cinste în livingul meu. Alegând să mă așez pe canapeaua cu rol de visare, am simțit cum fiecare pernă și fiecare textură a tapițeriei mă îmbrățișau cu o energie magică. Într-o clipită, am fost atrasă într-un vârtej de culori, sunete, umbre și lumini, ca într-un caleidoscop copilăresc. Cu fiecare intenție de pornire, brusc elementele amintite formau noi lumi, cu înțelesuri total diferite de cele anterioare.


Pentru început, mi-am dorit să fiu o exploratoare curajoasă. Era firesc, din moment ce mă cufundam în moliciunea acestui vehicul inedit care mă îndemna ca să pornesc către necunoscut. Și eu care credeam că musai poți deveni un spărgător de limite doar pornind de la un disconfort major! Uite că se poate produce miracolul având ca T zero un confort de nota 10! Într-o clipită, am fost absorbită în acel turbion de care vorbeam mai sus, care m-a teleportat într-un loc feeric din jungla amazoniană. Cui îi mai trebuie Netflix în aceste condiții?


                                                                                              sursa: favi.ro

Măsuța de Cafea - Poarta Către locuri uitate


În călătoria mea pe platforma Favi,ro, am dat și peste o măsuța de cafea cu un design excepțional, perfect pentru noua mea sufragerie. Cu fiecare contact cu această măsuță, simțeam că ajung în tărâmuri misterioase africane sau în lumi acvatice de acum mii de ani sau poate chiar mai vechi. Ori în peșteri ce adăposteau departe de ochii curioșilor specii total necunoscute secolului 21. Era ca și cum fiecare cafea băută la aceea măsuță era o călătorie într-un loc diferit, cu propriile lui minuni ascunse muritorilor de rând actuali și multe povești de spus. 


De exemplu, într-o zi, când mi-am băut cafeaua m-am trezit brusc într-un oraș subacvatic, cu clădiri luminoase și strălucitoare ce se ridica în fața ochilor mei din adâncurile oceanului. Să fi fost pierduta Atlantidă? Dificilă întrebare! 


În altă zi, am ajuns în gradina unui palat fermecat ascuns într-un tărâm uitat de timp și oameni, unde fluturii străluceau mai puternic decât niște diamante zburătoare.


Această măsuță de cafea, așezată în fața canapelei, a devenit pentru mine rampa de lansare către cele mai multe lumi paralele, fiecare ceașcă de cafea reprezentând imboldul către o nouă aventură. 


Cu ajutorul FAVI.ro, am înțeles că alegerea potrivită a mobilierului poate transforma spațiul într-un adevărat loc al poveștilor și aventurii chiar și pentru aceia care au depășit cu mult anii copilăriei.

favi.ro

favi.ro


Biblioteca Înțelepciunii - Cum mobilierul poate schimba total perspectiva despre livingul meu


Dorind să învăț
mai mult despre potențialul magic al mobilierului și decorațiunilor interioare, am căutat răspunsuri în cărțile de specialitate, atent așezate în noua mea bibliotecă. Raftul cu volume despre design interior era doldora cu scrieri despre mobilă și elemente decorative de vis, iar fiecare carte reprezenta o poartă către o epocă diferită, o cultură străină sau un univers futuristic menit să te lase cu gura căscată. Deschizând aceste cărți, am călătorit în timp și spațiu, descoperind înțelepciunea străveche sau tehnologia avansată ascunsă în obiectele destinate ca să ne înfrumusețeze casa.


Fiecare pagină citită a fost ca o călătorie în sine. Am învățat că mobilierul și decorațiunile pot aduce cu ele nu doar funcționalitate, ci și povești fabuloase. Fiecare obiect așezat în căminul nostru ne aduce nu doar confort, ci poate fi concomitent și o poartă către o cunoaștere intuitivă de înalt nivel. Astfel am înțeles că, alegând cu atenție piesele de mobilier și decorațiunile potrivite, puteam transforma orice spațiu din casă într-un adevărat centru de comandă în lansările noastre temerare spre alte lumi imaginare.


Și am mai testat pe propria mea piele că mobilierul și decorațiunile pot aduce o mare cantitate de energie benefică chiar și unui spațiu aparent banal. A da viață și personalitate unui loc din căminul tău nu este doar o artă străveche care se tot reinventează, ci și o călătorie în lumea creativității și a viselor cutezătoare.


Alege și tu de pe platforma Favi.ro acele lucruri care îți vor face locuința cu adevărat specială. Chiar și dacă stai într-o garsonieră confort 2 dintr-un cartier muncitoresc!


Articol scris pentru SUperBlog - Proba a 6-a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!