Blugi din peturi reciclate!

Companiile producatoare  au anuntat ca noua colectie de blugi  ce va fi lansata la inceputul anului viitor va consta, in proportie de cel putin 20%, din peturi reciclate. 

Levi's a anuntat ca, impreuna cu partenerii sai din sectorul de reciclare, lucreaza la recuperarea plasticului in culorile verde, maron, negru, dar  foloseste si plasticele transparente. 

Materialul obtinut dupa prelucrare este inglobat in fibrele de poliester, care sunt combinate ulterior cu cele de bumbac. Sunt importante culorile plasticului, pentru ca in procesul reciclarii acestea se pastreaza. Potrivit companiei citate,  in medie 8 sticle de plastic intra la o pereche de blugi. In total, compania a promis ca va folosi 3,5 milioane de peturi. 

Aceasta este tendinta marilor companii  producatoare de haine  care vor sa foloseasca in productia  produselor lor tot mai mult  materialele  reciclabile, mai ales la acele produse  foarte populare si care se vand foarte bine pe pietele  lumii cum sunt blugii.


Kurtmann este magazinul online pe care iti recomand sa il accesezi, daca vrei sa iti cumperi niste blugi in tendinte, plus un frumos tricou Zara pentru copilul tau!