Pana si artistii plastici aleg Floraria Mobila!

Imi place sa pictez flori... Mai ales liliac...

Se intampla insa uneori sa nu gasesc florile preferate in florarii sau in piata si atunci recurg la un surogat: le pictez dupa fotografii printate de pe net.

Spuneti si voi: cum sa iasa o capodopera daca in loc de niste flori naturale pictez o imagine scoasa sleampat la imprimanta, poza gasita pe vreun site oarecare sau chiar pe Facebook?

Cei dragi mie, rude, prieteni, stiu acest lucru si imi daruiesc de multe ori flori doar pentru a le imortaliza pe panza.




Am capatat obiceiul de a-mi comanda uneori chiar si singura flori online, deoarece eu stiu cel mai bine care este starea mea de spirit intr-o zi sau alta si de aceea si speciile de flori pe care mi le doresc in glastra difera.

Imi plac nespus florile de camp, dar si trandafirii plini de eleganta, hortensiile si calele, lalelele si orhideele, aranjamentele cu gerbera, crizantemele, dar si multe alte specii.

De curand, am descoperit Floraria Mobila, care ofera aranjamente de flori exceptionale, din mai toate felurile de flori ce se vand prin florariile de lux, preturile sunt rezonabile, iar dupa ce dai comanda pe net, le primesti acasa in mai putin de doua ore.

In definitiv, chiar de nu esti pictor, se intampla de multe ori si sa afli in ultimul moment de aniversarea cuiva sau nu ai niste flori pentru a merge la o cununie religioasa, la un botez, la o sindrofie cu staif, de aceea, solutia cea mai comoda este de a apela la Floraria Mobila pentru a avea un buchet proaspat, spectaculos, care sa atraga multumirile sincere ale acelora ce il primesc.

De pe site, pentru ocazii deosebite, poti comand chiari si un minunat cos cu flori cu  15 bujori, 30 frezii, 20 lalele, 15 trandafiri, 15 antirrhinum si verdeata precum acela din imaginea de mai jos:


Am recomandat acest site pana si prietenei mele care se casatoreste la sfarsitul saptamanii viitoare si care nu reusea sa isi gaseasca un buchet asa cum isi visa de cand era mica.

Si-a ales din multimea de buchete de mireasa unul extrem de suav, compus din cale, pentru ca, in viziune ei, care este si a mea, calele se asorteaza ce mai bine cu o rochie alba de mireasa.



Daca si tu vrei un aranjament floral deosebit intra chiar acum pe site-ul Floraria Mobila si vei fi extrem de incantat de ceea ce vei gasi acolo!

Iar pentru ca suntem in timpurile in care retelele de socializare au prins un avant extraordinar, viziteaza si pagina de Facebook Floraria Mobila pentru ca te asteapta numeroase surprize!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!