Angajeaza un expert contabil bun si Noul Cod Fiscal nu va mai fi o sperietoare pentru tine

Cei care detineti birouri de avocatura individuale stiti, desigur, ca va sunt necesare macar vreo cateva cunostinte minime de contabilitate primara, daca nu va doriti niste "meciuri dure" cu inspectorii fiscali, mai ales in lunile ce vin, cand va intra in vigoare noul Cod Fiscal.



Aparent este un lucru simplu sa tii contabilitatea in activitatea de avocatura, nu pare a fi cine stie ce mare filosofie, doar ati facut si in facultate ceva contabilitate, ati mai fost, poate, si pe la niste cursuri de weekend pe teme contabile mai apoi, ati mai intrebat si voi colegii pe holurile tribunalului sau la o pauza de tigara despre cum au inregistrat ei o operatiune sau alta in catastife, ce registe au mai cumparat, ce modele de chitantiere, dar mai mult ca sigur tot nu veti putea sa tineti pasul cu atatea modificari legislative in materie fiscala, oricat v-ati stradui, chiar daca sunteti oameni ai legii, recunoasteti cinstit...

Pana la urma tot la un specialist contabil trebuie sa apelati, daca vreti sa nu platiti niste amenzi usturatoare pentru nestiinta de care ati dat dovada la un moment sau altul in activitatea voastra profesionala.



Eu deja mi-am gasit, cautand pe net, o firma de contabilitate excelenta, asa incat ma grabesc sa vi-o recomand si voua.

Financial Experts chiar poate salva de problemele cu reprezentatii Fiscului orice cabinet de avocatura, deoarece acolo lucreaza oameni cu multa experienta (acumulata in companii prestigioase, multinationale, dar si in zona IMM-urilor), specialisti care va pot oferi servicii de inalta competenta atat de contabilitate primara, cat si de evidenta contabila complexa.

Contra unor tarife mai mult decat acceptabile, orice titular al unui birou de avocatura poate scapa de sperietoarea pe nume Contabilitate, pentru ca expertul contabil ales il va asista in organizarea activitatii de evidenta contabila, in ceea ce priveste modul de redactare si pastare a evidentei documentelor contabile primare, pentru a iesi bine la orice control inopinat venit de la Administratia Financiara, ii va arata cum se inregistreaza documentele primare pe articole contabile, va depune la unitatea fiscal unde este arondat cabinetul declaratiile obligatorii (care, dupa cum ati vazut si voi, se schimba mai in fiecare an).



In plus, o sa il puna pe titularul cabinetului cu care va colabora la curent cu tot ce mai apare nou in materie de contabilitate, lucru ce il va ajuta pe respectivul avocat beneficiar sa scape de eventuale amenzi usturatoare, dar chiar sa mai faca si un ban in plus, pentru ca, dupa ce va intelege bine despre ce este vorba, de la contabilul sau foarte bine pregatit, va putea, la randul lui, in cadrul unor consultatii mai ample, sa dea niste indrumari pertinente clientilor, daca il intreaba ceva legat de domeniul fiscal sau macar sa ii indrume spre firma Financial Experts, pentru a gasi acolo solutia salvatoare la problemele contabile ce ii framanta.

Ca sa nu mai vorbim de procesele civile sau comerciale la care avocatii iau parte si unde, de multe ori, se dispune de catre instanta si efectuarea de expertize contabile.

La momentul in care o expertiza contabila va fi depusa la dosar, cu siguranta o sa o poata intelege ( in plus, va putea cere si o parere avizata din partea specialistului de la Financial Experts cu care colaboreaza pe termen lung, daca sunt chestiuni mai complicate).

Acestea fiind zise, va las sa descoperiti cat de util este sa incheiati un contract cu firma de contabilitate amintita mai sus, asa ca va invit pe site-ul lor financialexperts.ro unde o sa aflati o multime de informatii interesante si, mai ales, datele lor de contact.



Grabiti-va si luati legatura cu oamenii de acolo, mai ales ca, stiti desigur, Noul Cod Fiscal este deja o sursa de batai de cap pentru multi proprietari de afaceri. Sigur nu va doriti sa faceti parte dintre ei!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!