Picioare ingrijite pentru o pedichiura de vara fabuloasa

Vine vara, bine-mi pare!
Daca e vara, inseamna ca putem renunta la ghete, la pantofii inchisi sau la botine, in favoarea unor articole de incaltaminte mai comode, care in plus lasa piciorul sa “respire”. Din pacate, persoanele care au bataturi, degete crapate, unghii descuamate sau se confrunta cu alte probleme asemanatoare, nu sunt atat de entuziasmate si continua sa recurga la incaltari gen adidasi, tenisi etc. sau aceleasi banale perechi de pantofi cu varf inchis. Dar nu trebuie sa va deprimati, fiindca cercetatorii din laboratoarele de cosmetice au creat produse capabile sa redea pielii aspectul sanatos!
In aceasta idee, va recomand sa folositi creme pentru picioare cu efect restaurativ, care pot facilita regenerarea la nivel de celula, imbunatatind in mod vizibil elasticitatea pielii. Produsele pe baza de unt de shea, ulei de argan sau imbogatite cu un complex de vitamine (de pilda A, E, F etc.) se pot dovedi extrem de folositoare. Extractele de argan sunt recunoscute datorita proprietatilor lor intens hidratante, in vreme ce untul de shea este asociat cu o putere vindecatoare si efecte terapeutice anti-imbatranire, stimuland formarea de noi celule si un aspect tonifiat.
In curand, vom putea purta sandale elegante, cu toc inalt sau cu platforme. Vom dori, de asemenea, sa expunem o pedichiura in tendinte. Pentru o pedichiura impecabila, nu este suficient sa cumperi oje profesionale, care sa nu dauneze unghiilor, ci trebuie sa tai corect cuticulele. Pentru a da un “boost” pielii picioarelor per ansamblu, adica si pielii din jurul unghiilor si cuticulelor, este important sa ai la indemana un scrub pentru picioare . Exfoliind celulele moarte, vei avea numai de castigat, prin experimentarea imediata a unei senzatii de picioare mai fine. Produsele de tip scrub incurajeaza reinnoirea celulara.
Acum, nu iti mai ramane altceva de facut, decat sa te informezi cu privire la modelele de pedichiura propuse de stilisti pentru primavara-vara 2016!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!