"12 plante", suplimentul 100% natural cu un ingredient secret: magnolia


Dozele miraculoase din suplimentul alimentar „12 plante”, ce strang la un loc efectele benefice a celor mai binefacatoare daruri din lumea vegetala, s-au raspandit rapid prin toata tara, pornind de la Cluj.

„12 plante”, suplimentul alimentar din care deja s-au vandut  peste 100.000 de cutii, contine, putini stiu, si un ingredient, rar, mai putin stiut pe plaiurile noastre, dar folosit de chinezi si japonezi de mii de ani, in special pentru sporirea fluxului de energie (Qi), cu beneficii indubitabile asupra vitalitatii organismului, la persoane de toate varstele.

Acest ingredient secret este magnolia, mai cunoscuta la noi pe post de arbust ornamental crescut prin parcuri, decat ca remediu naturist.

Cercetatorii din mai multe universitati prestigioase ale lumii au realizat in ultima vreme tot mai multe studii privitoare la efectele terapeutice ale magnoliei, atat pe animale, cat si pe oameni, reusind sa faca o lista, inca succinta, a beneficiilor aduse de magnolol si honokiol, prezente mai ales in coaja, dar si in bobocii de floare.

Asiaticii utilizeaza scoarta de magnolie in lupta impotriva stresului, datorita efectelor sedative pe care le are, inclusiv in atacurile de panica.

Magnolia este si un sprijin de nadejde in reducerea poftei de mancare si normalizarea greutatii corporale, precum si in eliminarea insomniilor.

La bolnavii de Alzheimer s-a observat ca utilizarea ca adjuvant a cojii de magnolie usureaza efortul de inghitire, prin eliminarea „nodurilor in gat”.

Magnolia si-a mai demonstrat eficienta si in osteoporoza, iritabillitate, protejarea functiei cardiovasculare.

Scoarta de magnolie este si un hepatoprotector, dar, mai ales, un ajutor in boala canceroasa, datorita certelor proprietati antitumorale.

Bobocii de magnolie sunt utilizati de asiatici in special in sinuzite si congestiile cerebrale, evident, alaturi de un tratament alopat corespunzator.

Pentru amplificarea beneficiilor unor suplimente alimentare, in prezent, scoarta de magnolie incepe sa fie adaugata tot mai des in asemenea produse, desi in cantitati mici, mai ales pentru a proprietatile sale calmante.

www.12plante.ro
www.12plante.ro
„12 plante” este unul dintre aceste suplimente alimentare (destul de putine pe piata romaneasca) care are in compozitia sa si magnolie, alaturi de celelalte plante mult mai cunoscute: salcia, migdalul, mesteacanul pufos, teiul argintiu, coacazul negru, ghimbirul, socul, urzica, orzul verde, stejarul, ginkgo biloba.

Intrati pe site-ul www.12plante.ro pentru a citi mai multe detalii despre acest produs, ce este comercializat la un pret bun, de numai 100 de lei, in conditiile in care si transportul coletului este gratuit catre dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!