"12 plante": Plantina te ajuta sa-ti regasesti starea de bine!


"12 plante" este produsul de pe meleaguri clujene a ajuns cunoscut in toate colturile tarii, datorita puternicelor sale ingrediente vegetale: stejarul, salcia, gingko biloba, migdalul, mesteacanul pufos, teiul argintiu, coacazul negru, magnolia, ghimbirul, socul, urzica si orzul verde.

Anticii spuneau ca orice lucru din Univers au un suflet, o energie, o inteligenta proprie.

Vestitul Paracelsius recomanda medicilor din epoca o tehnica inedita de a intelege Natura: sa se aseze in iarba, pe o pajiste, iar apoi sa urmareasca in liniste, cu toate simturile treze, cum mugurii urmeaza miscarea planetelor, cum corolele florilor se desfac dupa fazele Lunii, cum le influenteaza Soarele, dar si  semnele primite de la cine stie ce alt corp ceresc indepartat.

Natura intreaga tinde spre armonizare, lucrurile si fiintele din Univers incercand sa fie parte din orchestra Divina.

Asa cum afirma mai tarziu si un fan declarat al scrierilor lui Paracelsius, dr. Edward Bach, medicul englez ce a pus la punct terapia cu esente florale, tot ceea ce este viu emana lumina, iar plantele, prin vibratiile lor, fac schimb de energie cu bolnavii, dandu-le din vitalitatea lor vegetala, amplificandu-le celor in nevoie puterea de a-si ridica vibratia si a-si reface curgerea neintrerupta a energiei. 

In urma numeroaselor studii efectuate, s-a confirmat pe deplin ceea ce tamaduitorii din vechime cunosteau deja, faptul ca vibratiile plantelor, parfumul si culorile florilor, de multe ori impletite cu o muzica ambientala inaltatoare, pot  aduc vindecarea  chiar si in cazul unor afectiuni foarte grave, daca bolnavii sunt receptivi, dispusi sa   primeasca  darurile plantelor tamaduitoare.

Capsulele suplimentului alimentar pe care vi-l propune Plantina, imbina armonios aceste energii  alinatoare ale sufletului si corpului fizic, asa incat sa va fie de ajutor in demersul de reconectare la Univers, de constientizare a faptului ca boala nu este altceva decat un prieten care ne trage de maneca in momentul cand gresim  si care ne arata cand am iesit de pe Cale si ca ar fi bine sa ne intoarcem pe Drumul cel bun, pentru a scapa de suferinta. Daca dorim, desigur, pentru ca Dumnezeu a inzestrat omul cu liber arbitru, iar alegerile ne apartin.

In revenirea pe  acest traseu corect plantele pot fi niste aliati extraordinari, niste ghizi care, in modul lor cumsecade, de fiinte delicate, discrete, ne ajuta sa ne regasim mai intai noi pe noi, cei adevarati.

Iar mai apoi, cu siguranta ca perspectiva din care vom privi Viata se va schimba. Vom ajunge sa  valorizam fiecare clipa, sa traim mai mult in prezent si mai putin in trecut sau in viitor.

Intrati pe site-ul 12plante.ro, cumparati-va produsul celor de la Plantina completand  formularul aflat pe pagina de contact  si va veti putea regasi tonusul de odinioara.

Sanatate si lumina in suflet va doresc!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!