"De ce 12?" - un pretext pentru interpretarea viselor premonitorii


Campania "De ce 12?", demarata de Plantina Cluj cu sprijinul Blogalinitiative este categoric o provocare pentru orice blogger.

Cum unul dintre hobby-urile mele este acela al interpretarea viselor, m-am gandit ca ar fi interesat sa luam fiecare planta pe rand si sa vedem, pe scurt, cam ce semnale ne poate transmite, in cazul in care ne-ar aparea in vis.

Inainte de aceasta calatorie  in lumea "plantelor din vis", pornind de la suplimentul alimentar "12 plante" marca Plantina, poate ar fi bine sa va spun ca aceia ce se pricep cu adevarat la talmacirea simbolurilor ce ne apar in somn, ne avertizeaza ca interpretarea unui vis nu este o chestiune liniara, simpla, realizata dupa metoda: visez obiectul "X", caut intr-un dictionar de vise sau pe net si, obligatoriu, semnifica lucrul, actiunea "Y".

Una dintre prietenele mele, maestra reiki traditional si specialista in descifrarea viselor pacientilor sai, ii sfatuieste pe acestia sa aiba pe noptiera, langa pat, un carnetel si ceva de scris. Daca se trezesc in toiul noptii, datorita unui vis, sau chiar dimineata, la prima ora, sa isi noteze ce au visat, iar mai apoi sa urmareasca ce se petrece in timpul zilei si ce simboluri aparute in somn au avut un caracter premonitoriu. Fiecare dintre noi are un set propriu de semnale, date de subconstient, care pot sa coincida in mai mica sau mai mare masura cu ceea ce scrie prin carti. Dupa o perioada de timp, daca vom tine acest jurnal de vise, ne vom face propriul cod, alcatuit din semne cu o semnificatie extrem de personala, care ne vor ajuta sa dialogam mai bine cu Eul nostru interior.

Interpretarea unui vis se poate realiza de fiecare in parte, spun alti cunoscatori ai domeniului, luand o foaie de hartie, un creion, si incercand sa raspundem in scris (intr-un fel de scriere automata) la intrebarea :"Ce semnifica pentru mine un anumit simbol aparut in somn?" Putem afla astfel lucruri uimitoare despre noi insine.

Ca sa luam un exemplu la intamplare, pentru unii "casa" poate insemna nevoia de siguranta, protectie, pentru altii familia, pentru altii intoarcerea la o copilarie fericita sau, din contra, rememorarea unei intamplari nefericite, care ne obsedeaza inca sau care s-ar putea repeta, pe alte coordonate, in viitor. Exemplele pot fi nenumarate.

Intorcandu-ne la produsul "12 plante", hai sa desfacem o capsula a acestui supliment alimentar, 100% naturist, si sa vedem cam ce mesaje pot transmite fiecare dintre ingredientele vegetale ascunse acolo.
Succint, dupa spusele celor care se ocupa  cu aceasta arta,  a interpretarii viselor, pe diverse meridiane ale lumii, iata  explicatiile in continuare:

1.Stejarul. 
Cum nu e greu de ghicit, un stejar falnic aparut in vis, ne poate anunta o stare de sanatate buna (inclusiv o insanatosire deplina in urma unei boli grave), vitalitate, viata lunga. Stejarul poate fi si un semn al unui viitor potential castig material, al prosperitatii, in general.
Daca insa visam un stejar doborat de furtuna, se anunta un pericol grav pentru noi, de aceea ar fi bine sa ne luam masurile ce se impun pentru a evita, pe cat se poate, sa ajungem in niste situatii nedorite, indiferent ca este vorba de sanatate sau de afaceri.

2.Salcia
Salcie daca visam, se pare ca este un imbold din astral de a fi mai siguri pe noi, mai ancorati in realitate, de a actiona mai ferm in momentul cand dorim sa facem sau sa spunem ceva.
De asemenea, salcia este un semn la prudenta in raporturile cu persoanele nou aparute in viata noastra, de a le analizam foarte bine, inainte de a le acorda credit 100%.
Mai spun talmaciuitorii de vise ca atunci cand o salcie iti apare in somn, s-ar putea sa primesti o veste.
Salcia mai inseamna si melancolie, inspiratie, dar si nevoia de a ne proteja impotriva unor eventuale atacuri energetice negative.

3.Mesteacanul
Daca visezi ca te urci intr-un mesteacan, s-ar putea sa avansezi in cariera.
Daca insa in vis iti apare un mesteacan uscat, este un semn de boala sau de ranire neasteptata, pentru tine sau un amic apropiat.

4. Migdalul
Migdalul aparut in vis este considerat drept un semn al fericirii conjugale.
Daca vezi sau mananci migdale dulci, te poti astepta la dobandirea unei  averi sau la primirea unei vesti imbucuratoare.
In schimb, daca visezi ca mananci migdale amare, s-ar putea sa primesti o veste trista.

5. Magnolia
Daca iti apare in vis o magnolie inflorita, este posibila intalnirea cu o persoana agreabila sau incheierea unei afaceri rentabile.

6. Urzica
Urzicile aparute in vis nu anunta lucruri prea bune:
- daca umbli prin urzici - vei  avea succes doar daca vei munci mult;
- daca visezi ca strangi urzici - poti actiona irational, fara a te gandi la consecinte, asa ca ar fi bine sa iti iei un moment de respiro si sa incerci sa privesti lucrurile "din exterior", din alta perspectiva, detasandu-te putin de ele.

7. Teiul
Tei daca visam este un semn bun daca:
- este inflorit: poate anunta noroc, sanatate, iar pe termen mediu si lung, o viata fara griji prea mari;
- este un arbore mare: poate fi semnul prieteniei, fidelitatii.

8.Ghimbirul
Ghimbirul aparut in vis inseamna, spun asiaticii, securitate si confort.
Daca gustati ghimbirul sau doar ii simtiti mirosul intepator s-ar putea ca viata dvs. sa se schimbe total, deoarece o poveste pasionala de dragoste, al carei actor veti fi, pluteste in aer.

9.Ginkgo biloba
Visul in care apare copacul-fosila ginkgo biloba  anunta o reusita la examen, pentru acei ce sunt pe bancile scolii.
Daca insa visam frunze de ginkgo biloba raspandite de vant, e semn ca iubirea noastra se va sfarsi pe neasteptate.

10. Coacazul negru.

Daca acest remediu naturist este foarte apreciat pentru virtutile sale vindecatoare, nu acelasi lucru se poate spune daca ne apare in vis. De vina este, probabil culoarea, deoarece coacazele rosii sunt, din contra, un semn pozitiv.
Revenind insa, un coacaz negru aparut in vis anunta obstacole neasteptate, pierderi mari pe diverse planuri.
Mai inseamna si infidelitate din partea unei persoane dragi, vesti proaste, suferinta.

11.Socul.
Soc de visam, este un semn bun.
Este un simbol al fericirii in familie, al tihnei intr-un mediu rustic, departe de freamatul orasului.

12.Orzul verde.
Orzul in vis anunta succes  material, bogatie, dar si o sanatate buna, un tonus excelent, forta asemanatoare cu aceea a plantelor la inceput de primavara.


Daca doriti sa aflati informatii suplimentare despre produsul "12 plante", ce a constituit pretextul acestui mic articol despre semnificatia componentelor sale, in cazul in care ne-ar aparea in vis, intrati pe 12plante.ro. Tot de acolo va puteti si comanda acest produs, evident, dupa ce ati facut o vizita la medic, pentru ca, o sa repet iar si iar, nu luati niciun produs, fie el si naturist, fara a avea "dezlegare" de la cineva care este specialist in domeniu.

Multa sanatate sa aveti si inspiratie la interpretarea propriilor vise premonitorii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!