Produsul "12 plante" (Plantina Cluj) si dendroterapia
Plantina Cluj ne propune un supliment alimentar, 100% naturist, care doreste sa ne mentina si imbunatateasca tonusul,  pofta de viata, cu ajutorul capsulelor sale magice, din care razbate energia vindecatoare a 12 plante, renumite in lume pentru binefacerile pe care ni le aduc noua, oamenilor.

Campania "De ce 12?", de promovare a acestui produs, denumit simplu, "12 plante", este si un prilej de a ne reaminti diverse lucruri despre fascinanta lume vegetala si cum ne pot ajuta multi dintre reprezentantii acesteia in recastigarea unui tonus de invidiat, datorat si unei stari de sanatate excelente.

Asa ca as vrea sa scriu in acest articol cateva randuri despre vindecarea cu ajutorul copacilor.

Prezenta vegetatiei in aglomerarile urbane, spun specialistii, da un sentiment de securitate, reduce stresul, violenta si hiperactivitatea, precum si crizele de astm, scade obezitatea, diminueaza perioada internarii in spitale, permite imbunatatirea mai rapida a starii de sanatate.

Dendroterapia este o metoda straveche de tratament si prevenire a unor boli,  prin utilizarea energiei vindecatoare a diverselor specii de copaci si a produselor acestor reprezentanti ai lumii vegetale.

Se pare ca orice boala manifestata in corpul fizic al unui om incepe cu o pierdere de energie, cu o "spargere" a aurei sale.

Pierderea, mai mica sau mai mare, de bioenergie, prin aceste rupturi ale aurei personale, locuri vulnerabile prin care pot surveni si diverse atacuri externe malefice, este o chestiune extrem de grava si poate anunta o deteriorare a starii de sanatate a omului, in cazurile  foarte grave putand aparea chiar si decesul acestuia, datorita imposibilitatii organismului de a gasi puterea de a se mai lupta pentru supravietuire.

Omul primeste in mod obisnuit energie prin alimentele ingerate, din apa, prin respiratie si datorita miscarii, exercitiilor fizice.

Copacii, la randul lor, au si ei o aura proprie, un camp bioenergetic, de care si noi, oamenii putem sa ne folosim.

Asa cum un bolnav poate prelua energie de la o persoana care il ingrijeste si care are o vitalitate mai  mare decat a sa, tot astfel, poate absorbi bioenergie si de la un copac.

Exista copaci care ne pot da o vitalitate foarte mare (de exemplu stejarii), altii au capacitatea de a ne calma, daca suntem intr-o stare de surescitare prea mare (salciile, teii).

Ideal ar fi sa ne plimbam intr-un parc, intr-o gradina botanica sau intr-o padure, sa ne alegem copacul ce ne atrage cel mai mult si sa stam o vreme la umbra lui sau chiar sa il imbratisam (desi, la prima vedere, pare o metoda insolita de tratament!).

Daca nu avem aceasta posibilitate, putem sa utilizam si produse ale copacului ( inclusiv suplimente naturiste de tipul Plantina ce au in compozitie parti ale acestora, de tipul frunzelor, fructelor, radacinilor, scoartei) si/sau sa purtam la gat o amuleta confectionata din esenta lemnoasa respectiva (stejar, salcie, mesteacan, tei etc.), functie de scopul dorit.


Daca alegeti metoda suplimentelor alimentare, puteti apela cu incredere la produsul "12 plante" - Plantina Cluj, dupa ce faceti si o vizita la medicul de familie.

Suplimentul alimentar "12 plante" se prezinta sub forma de capsule ce se iau cu jumatate de ora inainte de masa, o data pe zi, cu 150 de ml de apa sau ceai.

Accesati site-ul 12plante.ro pentru informatii suplimentare si comenzi.