Completeaza chestionare si poti obtine premii atractive cu MEDNET Marketing Research Center!

Din primii ani de viata nu doar punem intrebari, dar si suntem nevoiti sa raspundem la tot soiul de chestionare, mai mult sau mai putin stupide, in situatii care de care mai diverse.

Vrem sau nu, sondajele ne insotesc prin ani, indiferent cat de mult ar uri unii statisticile si ar dori sa iasa din rand.


Internautii se distreaza de multe ori raspunzand la diverse sondaje (de regula cu 2-3 intrebari  simple), care vor sa afla care este, conform opiniilor utilizatorilor din spatiul virtual: "cel mai sexy actor", "cel mai detestat politician autohton", " echipa de fotbal ce va lua campionatul" s.a.m.d...


Pe Facebook, in ultima vreme, de cand oamenii de afaceri au descoperit oportunitatile Internetului, deja primim o gramada de invitatii de a accesa diverse aplicatii, mai simple sau mai complexe, care ne cer sa raspundem la tot soiul de intrebari. Gratis sau promitandu-ne cate un premiu atractiv.



 
MEDNET Marketing Research Center 
ne propune ceva mai mult: sa facem parte dintr-o baza de date care sa ne permita sa participam periodic la asemenea tombole avand castiguri incitante, daca vom raspunde la anumite chestionare, anume trimise grupurilor-tinta in care vom fi inclusi.


Raspunzand la aceste sondaje de opinie, daca sunteti pasionati de asa ceva, puteti sa trimiteti niste feed back-uri celor care se ocupa de publicitate, facandu-i constienti de veridicitatea afirmatiei marelui publicitar David Ogilvy care, inca de acum jumatate de secol, afirma cu tarie ca noi, consumatorii, nu suntem niste imbecili (exprimarea ii apartine), nu suntem o  turma amorfa, ci avem un cuvant de luat in seama in legatura cu produsele care ni se ofera.

Ceea ce nu este putin lucru!

Intrati pentru detalii privind oferta celor de la 
 MEDNET Marketing Research Center pe urmatoarele linkuri:

https://www.research.net/s/TZKS3DC
http://www.facebook.com/ROMEDNET

Bafta la tombolele viitoare!



Iar pentru ca marketingul direct multicanal a devenit cu adevarat o stiinta pentru prospectarea pietelor, fidelizarea si recastigarea clientilor, acum in vreme de criza, iti recomand sa utilizezi cu incredere serviciile e-mail marketing pentru revitalizarea afacerii tale!
Servicii de e-mail marketing accesibile de la Conectoo poti avea incepand de la pretul de 9 euro!