MEDNET Marketing Research Center conteaza pe votul vostru!


De la publicitate la consumator, un produs sau un serviciu are de strabatut o cale extrem de anevoioasa, presarata cu obstacole de tot felul, in care, rolul de luminite calauzitoare, il au sondajele de opinie.

Astfel, luand in calcul rezultatele acestor chestionare, mai ales daca ele sunt inteligent intocmite, de catre oameni care chiar stiu meserie, se pot gasi anumite tendinte, se pot elimina anumite disfunctionalitati care pot conduce, daca nu sunt observate la vreme, la catastrofa (concretizata in pierderea de creativitate, timp si bani).

Daca sunteti dintre acei oameni care chiar cred ca si votul lor conteaza,    MEDNET Marketing Research Center  va propune sa va inscrieti intr-un panel ceva mai deosebit, deoarece, in afara de distractie si satisfactia ca ati avut si voi un cuvant de spus cu privire la un produs, serviciu, puteti castiga si niste premii atractive, oferite in urma unor tombole.

Daca sunteti dintre acei care inrositi tastele telefoanelor la concursuri gen :"Dansez pentru tine", "Eurovision", sigur aceasta oferta este pentru voi!

La fel si daca sunteti dintre acei care raspundeti la iesirea de la vot operatorilor, pentru ca lumea sa stie cat mai repede cu putinta care politician sau partid politic a iesit invingator!

Detalii despre cine are voie sa se inscrie in baza de date, cum se procedeaza exact, care sunt premiile puse la bataie puteti obtine accesand urmatoarele linkuri:


https://www.research.net/s/TZKS3DC

http://www.facebook.com/ROMEDNET