30 mar. 2013

Tombolele MEDNET Marketing Research Center, o sansa de a castiga premii importante!

Sondajele de opinie...

Cu siguranta ati fost si  voi opriti pe strada, la supermarket, la finele unui workshop, de vreun operator care v-a invitat cu un zambet languros sa raspundeti la un mic chestionar... de doua sau de douazeci de intrebari, mai inteligente sau mai tampe, dupa inspiratia sau lipsa de inspiratie a celui ce le-a formulat...


Uneori aceste chestionare au si rolul de a gasi oameni dispusi sa faca parte din niste baze de clienti. 


Repondentii sunt gratulati la final de obicei cu un simplu multumesc (sau nici macar atat!), de aceea multi se feresc sa isi cheltuie din timp pentru asa ceva. (Inlocuiti cuvantul "timp" cu "viata" si vedeti ce rezulta...)
MEDNET Marketing Research Center a decis sa ii cointereseze pe aceia care sunt de acord sa intre intr-o baza de date si sa raspunda si pe viitor la diverse sondaje de opinie ce li se vor trimite pe email, oferindu-le diverse premii, prin tragere la sorti.

Daca nu va deranjeaza sa figurati intr-o asemenea lista, sa faceti parte din diverse grupuri-focus, iata o interesanta oportunitate in acest sens.


Multa bafta la tombolele MEDNET Marketing Research Center! 

Cumpara noul iPhone 13 Pro: modele telefoane Apple next level

iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max - Apple: telefoane 2021 cu huse de prezentare foarte chic Soft Flex verde! “Cand am testat  pentru prima ...