Excavatoare de vanzare gasesti la Powertek!


Powertek iti ofera o paleta larga de modele de excavatoare,
provenite de la branduri mondiale renumite, la cel mai bun pret de pe piata!


Esti antreprenor si ai o firma de constructii abia infiintata, iar acum te intrebi de  unde ai putea achizitiona utilaje moderne, incepand cu niste excavatoare performante, de la o firma serioasa, care sa iti ofere toate garantiile de calitate si service ulterior?

Powertek este un grup de companii ce isi desfasoara activitatea pe piata utilajelor de constructii in trei tari: Romania, Republica Moldova si Bulgaria.

Parcul industrial al Powertek Industry SRL se afla in Moreni, judetul Dambovita si este acreditat ISCIR si RAR pentru montaj macarale si suprastructuri pe camioane.

Powertek comercializeaza  o gama larga de utilaje de constructii TEREX, statii de asfalt Lintec, statii de betoane si siteme de transport beton, fiind dealerul oficial al unor marci importante de pe piata de specialitate, majoritatea reprezentand branduri de top la nivel mondial.

Intrand pe site-ul Powertek Group, o sa gasesti cu siguranta excavatoarele de care aveti nevoie, in oferta extrem de bogata ce cuprinde nu mai putin  de 77 de modele diferite de astfel de utilaje, indispensabile pe un santier de constructii.

Dupa cum o sa observi intrand pe internet, site-ul celor de la Powertek este extrem de bine realizat, avand facilitati multiple, care iti vor permite sa optezi pentru cea mai buna varianta de excavator Hitachi.
Analizand prin comparatie specificatiile diferitelor tipuri de excavatoare, solicitand o oferta de pret prin completarea formularului aflat pe site, luand legatura cu specialistii in utilaje de constructii Powertek, o sa poti opta in cunostinta de cauza pentru tipul de excavator de care ai nevoie pentru afacerea ta!  

Powertek are si 2 centre fixe de service, foarte bine echipate, situate in Bolintin si in Timisoara, dar si centre mobile de service in Cluj Napoca, Targu Jiu, Iasi, Brasov si Galati, unde pot fi instruiti angajatii ce vor utiliza utilajele achizitionate.

De asemenea, dupa cum vei observa pe site, Powertek ofera in afara de utilajele propriu-zise si piese de schimb si consumabile originale.

Nu ezita si solicita detaliile dorite de la specialistii Powertek, care vor putea sa te ajute, daca iti doresti excavatoare de vanzare, dar si  alte utilaje de constructii.

Prin calitatea exceptionala a acestor utilaje moderne, cu siguranta afacerea ta este pe drumul bun si vei ajunge un nume in domeniul constructiilor industriale sau civile! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!