Covera.ro - locul de unde creste eco-sanatatea ta!

Tocmai ai mostenit o casuta la tara cu o gradina generoasa, afla insa in paragina?

Te-ai gandit ca este la moda sa te faci si tu gradinar eco, acum, ca tot esti de doua luni tanar pensionar, cu atat mai mult cu cat iti protejezi astfel si sanatatea greu incercata de toate pesticidele pe care le-ai ingurgitat zilnic, de ani intregi, in calitatea ta, deloc de invidiat in timpurile noastre, de orasean pana in maduva oaselor?

Nu stii insa de unde sa incepi, mai ales ca acum suntem deja in toiul verii si atata lucru stii si tu, ca nu poti sa pui rasaduri de legume timpurii in sfarsit de iulie, la temperaturi de 39 de grade Celsius!

Ce-ai zice sa incepi, ca orice internaut ce ce respecta, cu o vizita virtuala  la un magazin online de produse specifice gradinaritului, pe numele sau covera.ro.Acolo o sa gasesti tot ce ai nevoie pentru o viitoare gradina  paradisiaca, in care alaturi de prozaicele rosii si fire de patrunjel, sa ai si un coltisor mirific inflorit, asa, in stil ZEN, in care sa te odihnesti dupa ce ai ingrijit legumele destinate consumului familiei tale.

Bine, o sa imi zici ca sunt o multime de asemenea magazine offline si online cu produse de gradinarit, plus ca poti cumpara diverse unelte necesare cultivarii pamantului si din supermarket sau, mai simplu, de la piata!

Total eronat!

Covera.ro are ceva cu totul special: un gradinar virtual care te poate ajuta in momentele grele, cand nu stii cum sa procedezi legat de plantarea si ingrijirea legumelor si florilor, dandu-ti raspunsuri bazate pe experienta directa, mult mai pretioase decat orice informatie neverificata, data de prieteni sau luata de prin vreo revista sau carte.

Eu iti propun sa incepi intai cu amenajarea acelui colt inflorit de odihna, pentru ca, evident, chiar si un legumicultor trebuie sa inceapa lucrul... tot cu o pauza!

Varianta rapida pentru luna lui cuptor de a forma nucleul unui asemenea mic rai  plin de culoare poate fi apelarea la niste flori de ghiveci!

Covera.ro are pentru tine flori la promotie, asa incat o sa exersezi tehnica ingrijirii unor fiinte vegetale intai pe ele.

Tot de pe site, in aceasta perioada o sa poti achizitiona si ghivece de gradina la preturi extrem de mici, in care acum poti tine flori, dar incepand de la anul, poti pune si rasaduri de legume, pe care mai apoi, la timpul potrivit, le vei pune in straturile din gradina ta ecologica.

Asa cum orice drum incepe cu primul pas, o gradina incepe si ea cu... primul ghiveci!

Si pentru ca sa fie un ghiveci norocos, comanda-l online de la Covera!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!