Soferul precaut isi achizitioneaza vara anvelope de iarna!

Suntem in miezul unei veri toride si ni se pare, poate, ca iarna este hat, departe, la ani lumina distanta!

Nu este deloc asa, de aceea, ar fi bine sa ne reamintim spusele batranilor nostri, cum ca iarna e bine sa iti faci car, iar vara sanie...

Ce-i drept carul-sanie a fost inlocuit cu masinile de ultimul tip, mai ales daca locuim la oras, dar nu trebuie sa uitam niciun moment de incaltarile autoturismului nostru drag...

Pentru ca daca uitam noi, nu uita Politia Rutiera sa o faca, cand ne e lumea mai draga si banii mai putini pe card!

Cu siguranta stiti deja ca exista mari diferente intre cauciucurile de vara si cele de iarna, producatori care de care mai renumiti intrecandu-se in a gasi cele mai bune solutii pentru ca siguranta in trafic sa fie la standarde inalte. Stabilitatea, tractiunea, accelerarea superioara, franarea in caz la pericol, flexibilitatea, consumul redus de carburant, toate aceste elemente sunt luate in calcul pentru realizarea unor produse de top, care sa ii multumeasca pe deplin pe soferi.

De asemenea, cunoasteti si faptul ca, incepand de pe la finele anului trecut, anvelopele sunt etichetate, asa incat sa fie eliminate falsurile ce ar putea sta la baza unor adevarate tragedii pe drumurile publice.


Cauciucurile de vara au benzile de rulare mai rigide, care arunca apa, iar compusii prezenti in pneuri sunt special alesi pentru a rezista la verile toride de pe la noi, dar asa cum nu purtam pantofi de lac iarna, cu talpa scartaitoare, nici autoturismul nostru nu poate sa circule in toiul iernii cum trebuie, cu asemenea incaltari de vreme buna.

Anvelopele pentru anotimpul alb, datorita aderentei deosebite determinate de compozitia speciala a cauciucului, benzii de rulare cu un model special, asigura o siguranta sporita pe drumurile publice, controlarea autoturismului de catre soferi facandu-se si in conditiile grele ale iernilor romanesti (zapada, gheata, temperaturi foarte scazute).


Cauciucurile de iarna, trebuie sa fie purtate de catre masinile noastre inca de la prima zapada si trebuie inlocuite obligatoriu dupa ce temperatura creste peste 7 grade Celsius, deoarece compusii din care sunt realizati isi arata fortele doar la temperaturi mai scazute.


Site-ul anvelope-jante-auto.ro vinde toata gama de anvelope si jante auto destinate soferilor amatori si profesionisti, inclusiv celor ce au plecat deja ca "vanatoare" de anvelope de iarna!

Pe site gasesti si un instrument de cautare foarte util pentru a depista rapid si corect exact acel produs care te intereseaza si a nu te simti pierdut in multimea de oferte pe care o vei afla in acest magazin virtual de piese si accesorii auto.

Tot pe site o sa gasiti si o multime de informatii utile despre anvelope si jante, multe sfaturi destinate in special soferilor incepatori, dar si promotii numeroase, care de care mai atractive!

Intrati si convingeti-va singuri!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!