Alegeti cele mai frumoase papusi de portelan sau un revolutionar joc lego Mindstorms NXT din cele 7cutiicujucarii.ro!

Cum unii dintre vizitatorii blogului meu stiu deja, de cativa ani buni am devenit colectionara de papusi cu cap de portelan.

Mi se par a fi chintesenta rafinamentului in materie de jucarii, chihlimbare rare ce au oprit scurgerea timpului la vremea copilariei timpurii, cand lumea era toata numai lumina si bucurie infinita.



Delicata, deosebita, o asemenea papusa aduce un plus de frumusete casei in care este gazduita, aducandu-ne aminte de vremurile romantice de altadata.

In Romania, exista destul de putine magazine offline de unde mai poti cumpara in prezent asemenea obiecte minunate, care pot bucura copii cu varste de la 3 la +99 de ani.

Nici in online-ul romanesc oferta nu este extraordinar de bogata, de aceea am fost de-a dreptul incantata in momentul in care am aflat ca exista pe internet un un magazin de unde poti achizitiona jucarii online extraordinar de atragatoare, printre care, in ce ma priveste, vedetele incontestabile mi se par a fi papusile.


De la mini papusele de portelan si ingerasi rafinati, cu un pret de doar 11,99 lei, la clovni si papusi-floare, perechi de papusi imbracate in portul bavarez, bebelusi din portelan, indieni, bunicute atemporale sau la o diafana papusa unicat, toate reprezinta adevarate opere de arta, data fiind grija deosebita avuta de artizani la realizarea fiecarui detaliu...




Dar in magazinul electronic 7cutiicujucarii.ro poti gasi si o multime de alte produse destinate copiilor, de la creioanele colorate la instrumente muzicale de jucarie, de la ursuleti si trenulete la fabuloase jucarii lego. 

Va intrebati ce poate fi atat de grozav la un banal joc lego? Cum poate ajunge el in elitista categorie de jucarii inteligente?

Ei bine, acum, la inceput de mileniu 3, Lego Mindstorms NXT iti permite ca sa iti creezi proprii tai roboti fabulosi, in nu mai mult de jumatate de ora.

Ai la dispozitie pentru acest demers  612 piese, ce iti permit sa asamblezi 4 tipuri diferite de robotei programabili.

Lego Mindstorms NXT este destinat copiilor intre 10 si 16 ani si dispune de urmatoarele caracteristici tehnice:

- microprocesor de 32 biti, un display de tip matrice, 4 porturi de intrare si 3 de iesire, Bluetooth si port USB;

- 3 servo motoare interactive;

- 4 senzori: un senzor ultrasonic, 2 senzori de atingere, un senzor nou-nout de culoare cu functionalitate tripla: distinge culorile si intensitatea luminii sau poate functiona ca lampa.


Nu mai stati pe ganduri si accesati site-ul celui mai grozav magazin online de jucarii al momentului, unde veti gasi orice isi poate dori cineva, la preturi pentru toate buzunarele!



sursa foto: www.7cutiicujucarii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!