Kituri de supraveghere video si videointerfoane atractive gasiti in magazinul online Master Security!


Ultra Master Pro este firma pitesteana pe care vreau sa vi-o recomand in aceasta sambata, in plin weekend.

Probabil ca si voi ati ales sa profitati de aceste ultime zile de toamna, inca propice unei drumetii montane sau, pur si simplu, daca sunteti din Capitala, v-ati decis sa participati cu partenerul de viata la una dintre interesantele conferinte sustinute la Sala Palatului in cadrul Festivalului Body Mind Spirit.




Toate bune si frumoase, dar evadand in mijlocul naturii sau in oceanul de informatii, mai mult sau mai putin esoterice, in timp ce pluteati pe angelica muzica tamaduitoare a lui Gheorghe Iovu, locuintele dvs. au ramas poate nesupravegheate si, la intoarcerea acasa, ati putea avea neplacuta surpriza de a va disparea toata starea de bine dobandita pe parcursul zilei, daca veti observa cu stupoare ca... hotii v-au facut o mica vizita in absenta, deposedandu-va de lucrurile cele mai valoroase pe care le aveati.

Va urma probabil o tevatura intreaga cu plangeri la politie, declaratii, cautari mai mult sau mai putin fructuoase, iar in final s-ar putea ca hotii cu pricina nici sa nu fie gasiti, iar dvs. sa iesiti din aceasta situatie si cu valorile materiale lipsa din casa si prabusiti energetic.




Tocmai de aceea, asa cum ne sfatuieste si Politia Romana, mai bine ar fi sa ne luam niste masuri de siguranta corespunzatoare, care sa ne fereasca de eventualii  musafiri nepoftiti ce sosesc in lipsa noastra si pleaca iute cu banii, bijuteriile si alte obiecte de valoare pe care le detinem.



Cum nu s-a inventat inca incuietoarea care sa reziste vreunui hot profesionist in spartul de locuinte, singura solutie valabila consider ca este aceea de a ne procura un sistem de detectie si avertizare la efractie de la o firma cu experienta in materie, iar Ultra Master Pro, dupa cum ii spune si numele, va poate ajuta sa va securizati nu doar locuinta personala, ci si birourile firmei, daca sunteti patroni, eventual punctele de desfacere offline a produselor, indiferent daca vorbim de un butic micut sau de un magazin extins.

Sistemele de detectie si avertizare la efractie vin sa intregeasca sistemele de protectie mecanica (grilajele antiefractie, usile de garaj sectionale, rulourile automate pentru usi si ferestre, barierele auto, automatizarile pentru porti si automatizarile pentru garaj).


Firma argeseana va poate ajuta in acest sens sa va protejati eficient prin bogata sa oferta de articole, la preturi competitive, pe care o puteti studia si chiar de acasa accesand adresa magazinul online Master Security.




De circa 12 ani de cand este pe piata romaneasca de profil, Ultra Master Pro si-a dobandit un bun renume printre clientii sai, indiferent ca vorbim de produse si sisteme de securitate certificate pentru aplicatii precum supravegherea video cu camere analogice sau camere IP, sistemele de alarma si control de acces.



Ultra Master Pro este distribuitor oficial al camerelor de supraveghere megapixel marca MOBOTIX si de interfoane si videointerfoane marca Electra.



Kiturile de supraveghere video pe care le gasiti in magazinul online al celor de la Ultra Master Pro au preturi bune, ce pornesc, functie de numarul de camere video si de performantele sistemului de supraveghere, de la 1256 de lei (fara TVA) si ajung pana pe la 2320 de lei (fara TVA).
Merita sa investiti acesti bani pentru linistea dvs, confortul psihic fiind cel mai greu de obtinut si cel mai usor de pierdut in viata tumultoasa pe care o ducem.



In oferta specialistilor in siguranta imobilelor noastre se mai afla si niste modele de videointerfoane color extrem de utile, ce ne vor permite sa vedem cine ne suna la usa sau la poarta locuintei, asa incat povestea „Capra cu trei iezi” ar fi cu totul alta, daca ar fi adaptata la zilele noastre.



Copiii vor fi cu siguranta cei mai incantati de noul videointerfon al familiei, un produs Electra pentru oamenii inceputului de secol 21.



Intrati pe site pentru a afla toate avantajele pe care vi le ofera acest kit performant, pe care il puteti achizitiona la un pret de doar 920 de lei (fara TVA).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!