15 oct. 2013

Masinile de top, o eterna poveste...

Unii bărbați fac colecții de mașini în miniatură, alții de mașini reale, dar ceea ce reunește ambele categorii sunt pasiunea pentru autovehicule vintage. Aceștia apreciază valoarea unei mașini prin designul și dotările pe care le are, dar mai ales prin vechimea pe care modelului respectiv raportat la prezent.

Mașinile epocii de aur erau ansambluri atent create la care fiecare detaliu era gândit în profunzime, de la interiorul mașinii și puterea motorului, la tipul de roți și suspensii.

Mașinile americane au devenit adevărate simboluri ale ceea ce am putea denumi clasicismul vehiculelor motorizate, gândindu-nevla mari producători precum Ford sau General Motors. 

Europenii nu s-au lăsat mai prejos și au venit din urmă cu adevărate bijuterii automobilistice, amintind doar de Mercedes sau Audi.

Aderența cauciucurilor, puterea motorului, viteza pe care o atinge fiecare s-a îmbunătățit în timp, dar mașinile de epocă vor rămâne mereu niște nestemate pentru colecționari.

Romanvelope este locul de unde va puteti achizitiona online anvelope Fulda si anvelope General! 

Apple iPhone 13 Pro Max de la Quickmobile, crucișătorul care sparge tiparele clasice smartphone

“Cand am testat  pentru prima oară un asemenea iPhone 13 Pro Max, nu mi-a venit sa cred cum arată și ce performanțe are. Nici tu nu vei cred...