Cum alegi o ținută perfectă pentru petrecerile de sezon

            Sezonul de iarnă este perioada din an cu cele mai frumose, mai calde și mai plăcute petreceri. Familia se reunește, prietenii se întâlnesc, trece un an și intrăm cu rapiditate într-un an nou iar acesta este un moment plăcut de petrecere și de reîntâlnire.

            În funcție de fiecare petrecere și de anturaj vestimentația trebuie să fie una pe măsură. Alegerea articolelor vestimentare nu este însă o alegere ușoară pentru doamne, acestea pot face numeroase combinații și pot miza pe diverse articole care să le pună în evidență avantajele și să le ascundă defectele.

            Indiferent de tipul petrecerii rochia neagră nu va da greș niciodată. O poți combina cu un cardigan roșu și cu bijuteriile potrivite iar efectul va fi cel scontat. Rochia din dantelă poate fi și ea o alegere reușită pentru o petrecere ceva mai sofisticată și mai rafinată, acesta va pune mai mult accent pe rafinament și pe eleganță. 

           Poți combina adecvat și fustele scurte, blugii sau sacourile masculine. Mizează pe simplitate și pe rafinament și cu siguranță te vei remarca.


Pentru anotimpul friguros, Miniprix propune la preturi fara concurenta costume dama elegante si paltoane femei!