Sensul iubirii

La capitolul poeti, ne putem mandri cu nume sonore, nume care au adus cinste tarii noastre. Autorii de poezii din Romania au compus atat de frumos incat poeziile lor sunt la fel de speciale si astazi, dupa zeci de ani. Poezia poate fi scrisa astfel incat sa aiba un impact emotional deosebit, indiferent de varsta la care incepi. Aici, nu e ca in sport, cand te poti afirma doar la varste mici. Poezia e poezie, si ea poate fi superba indiferent daca incepi sa compui la 15 de ani, sau la 60.

Unul din poetii romani care si-a inceput activitatea literara mai tarziu este celebrul nostru poet Nichita Stanescu. Debutul sau in poezie a fost la varsta de aproape 30 de ani si prima carte scrisa s-a intitulat „Sensul iubirii” si a fost, spune el un volum „absolut stângaci și fără consecințe”. cu toate acestea, poetul nu a incetat sa scrie, dand literaturii poezii dintre cele mai bune, poezii de suflet, poezii care au impresionat si continua sa impresioneze sufletele cititorilor pasionati de versuri.

Atat acest volum, cat si multe altele pot fi achizitionate direct din librarii, sau mai simplu, online.

Va recomand volumele "Viata ca o prada"" de Marin Preda si "Curtezana" scris  de Diana Haeger, pentru lecturile dvs. la gura sobei sau a caloriferului... Le puteti achizitiona de pe elefant.ro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!