Storcatorul cu presare la rece HUROM, cheia spre portalul unei vieti sanatoase!

Intr-o lume in care suntem invadati de alimente-surogat, pline de chimicale, care de care mai toxice, sanatatea noastra are de suferit grav, de aceea tot mai multi dintre noi suntem interesati de aflarea unor solutii simple, capabile sa ne readuca starea de bine, inclusiv prin refacerea sistemului imunitar fragilizat peste masura in ultima vreme.


O varianta la indemana oricui ar fi sa apelam pentru revitalizare si tratarea complementara a unor afectiuni si la germenii de grau care, utilizand metoda de presare la rece, cu ajutorul unui storcator cu ax melcat, ne va permite sa ne preparam in propria bucatarie un veritabil elixir de viata lunga si sanatoasa.

Cu siguranta ati auzit si voi de uleiurile presate la rece, probabil le-ati utilizat deja, dar poate mai putini sunteti familiarizati cu stilul vegan de viata si de aceea nu ati stiut pana acum faptul ca si graul incoltit, precum si lujerii acestei cereale milenare, se pot transforma intr-un suc delicios, plin de vitamine, enzime, aminoacizi, clorofila.

Clorofila, fabuloasa “hemoglobina verde” de care ne vorbesc, tot mai des in ultima vreme, medicii naturisti,  se poate extrage in cantitate mare din lastarii de grau, aceasta planta-remediu din sipetul miraculos al Naturii, care contine peste 100 de elemente necesare organismului uman, lucru ce o face mai pretioasa decat aurul.

Un aur verde ce poate fi extras de fiecare, fara metode periculoase pentru sanatatea umana si animala, pentru ca da, pana si animalele noastre de companie se pot bucura de binefacerile sucurilor naturale, conform ultimelor studii realizate de specialistii din prestigioase laboratoare internationale.


Conform cercetatorilor, 50 ml de suc de grau pur, nediluat cu apa, baut zilnic, poate inlocui continutul complex nutritional a aproximativ 2,5 kg de produse vegetale (legume, fructe), lucru cu adevarat exceptional, mai ales daca ne gandim ca urmeaza sa infruntam, se pare, cea mai vitrega iarna din ultimul secol, conform recentelor declaratii ale unor oameni de stiinta rusi.

Plantutele de grau, crescute pana la 10-15 cm (asa-zisa „iarba de grau”), ne permit sa obtinem un suc delicios, care poate tine departe de noi medicii si  scadea numarul drumurilor la farmaciile pline de medicamente de sinteza, hapuri ce ne fac mai mult rau decat bine.

Unii se pot intreba de ce nu consumam graul incoltit si lastarii asa cum sunt ei, sub forma de salate, mai ales ca astfel au si fibre...

Cei fara probleme stomacale, evident ca pot consuma si sub forma neprelucrata germenii de grau si vlastarele acestei cereale miraculoase, dar pentru ceilalti, tot sucul este solutia cea mai buna, fiind complet solubil si tocmai de aceea pe deplin asimilabil.

Raw veganii sunt de acord ca, datorita efectului extrem de puternic pe care il are, sucul nediluat, presat la rece, din germeni si lastari de grau ("iarba de grau"), trebuie baut cu moderatie, incepand de la doze de numai o lingurita dimineata, ajungandu-se treptat, dupa o perioada de circa doua-trei luni, la o cantitate de maxim 100-150 de ml de suc, repartizat in doze egale: dimineata, la pranz si seara.

Pentru a ne bucura de toate binefacerile acestei cereale-minune, care este graul, avem nevoie insa si de o preparare atenta a sucului, departe de orice factor care l-ar putea aera, oxida si incalzi, facandu-l astfel sa piarda o mare parte din pretioasele sale proprietati curative.

Pe forumurilor adeptilor raw veganismului cunoscatorii recomanda pentru operatiunea de extragere a sucului pur de iarba de grau si germeni, dintre multimea de storcatoare de fructe, un aparat cu adevarat profesional – Hurom.



Acesta este unul dintre cele mai performante storcatoare cu presare la rece, care scoate esenta vie din grau cu 70 de rotatii/minut, functionand la o putere de 150 de W, cu ajutorul unei tehnologii novatoare, fara frecare si incalzire a sucului la viteze mari, denumita Slow Squeezing System.



Acest storcator deosebit, vi-l puteti lesne procura  dintr-un  magazin online special, pe care vi-l recomand calduros, datorita numeroaselor produse de top pe care le ofera clientilor internauti.



Hurom va garanteaza o stoarcere absolut naturala, realizata prin ruperea "ierbii de grau" cu ajutorul unui ax melcat si presarea ei ulterioara, intre sita si acest ax realizat din ultem, un polimer de 8 ori mai dur decat melamina.

Datorita acestei metode revolutionare, total diferita de cea folosita in trecut de storcatoarele centrifugale, avem garantia totala ca sucul obtinut, in ce priveste volumul va fi de doua ori mai mult decat in situatia in care am fi utilizat un storcator clasic, pastrandu-si gustul si culoarea naturala, iar continutul sau este de sase ori mai mare in vitamine, minerale, enzime, nutrienti diversi, antioxidanti.

Evident, dupa ce veti incerca sucul din germeni si "iarba de grau", regasindu-va vitalitatea pierduta in tumultul vietii stresante pe care suntem nevoiti sa o ducem, mai ales daca locuiti intr-un oras mare, asemeni mie, veti deveni extrem de creativi si, datorita pretiosului storcator Hurom, veti putea combina diverse legume, fructe, frunze, ierburi, germeni si radacinoase, asa incat sigur o sa fiti vedeta incontestabila pe Facebook si pe forumurile de specialitate, cand veti impartasi cateva dintre retetele miraculoase de sucuri naturale, obtinute in propria dvs. bucatarie, transformata dintr-o data intr-un misterios laborator alchimic.

Eu va recomand sa incercati sa preparati cu ajutorul revolutionarului storcator Hurom si un delicios suc natural de mere si pulpa de macese, bautura vitalizanta pe care toata familia o va adora.

Sau puteti combina  merele cu tot soiul de fructe de padure (mure, zmeura, afine sau catina), obtinand astfel niste licori atat de bune, incat copiii dvs. vor uita pe vecie de bauturile dulci carbogazoase, aducatoare de o multime de boli grave!


Hurom Slow Juicer este cheia catre portalul unei vieti sanatoase, in care, plini de vitalitate, sa va regasiti starea de bine.

Comandati storcatorul cu presare la rece Hurom si, s-ar putea ca mai curand decat credeti, sa va regasiti si silueta pierduta datorita alimentatiei pline de toxine pe care ati avut-o pana acum.

La achizitionarea online a storcatorului argintiu Hurom veti primi cadou si un cantar Healthy Line, pentru a vedea cu ochii dvs. ca exista si cure de slabire sanatoase, fara pastile ucigatoare, cure bazate pe sucuri naturale si preparate vegetale vii, mai complexe, gatite fara foc.

Nu de alta, dar cati adepti ai dietelor raw vegane grasi ati vazut?

In mod cert, „Sanatatea la tine acasa!„ nu este un biet slogan publicitar, ci o realitate posibil de atins de catre oricare dintre noi. Important este sa vedem la timp oportunitatile pe care viata ni le ofera cu generozitate si sa le fructificam pe deplin.



Iar dupa ce le fructificam, stiti deja ce putem face: le punem in storcatorul profesional Hurom si le preschimbam instant intr-un elixir aromat, consistent, cu pulpa, de viata lunga si implinita!  


- articol scris pentru competitia SuperBlog 2013! (etapa a 2-a)

3 comentarii:

  1. pacat ca este scump pentru romani!

    RăspundețiȘtergere
  2. se pot gasi alternative viabile... in definitiv, poti sa te hranesti sanatos si fara a avea un asemenea aparat-minune;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu inseamna ca daca un produs este scump , nu este si pentru romani, Ferrari in Romania se vinde f bine.
    si storcatorul hurom este pt. cei cu un venit peste mediu
    daca vrei calitate platesti pt. ea

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!