Simona Ionita (Eden Center) - astazi la 6TV, intr-o emisiune avand ca tema samanismul!

Simona Ionita (terapeut) este invitata la 6TV astazi, 18 octombrie 2013, ora 20,30,  pentru a ne vorbi despre samanism.

Cu siguranta va fi o intalnire televizata extrem de incitanta, deoarece, asa cum o stiu eu pe Simona, nu va ezita sa ne dezvaluie si unele aspecte mai putin cunoscute in acest domeniu.

Cei care anul trecut participati, ca si mine, la interesantele seri online  in care Simona Ionita era invitata de catre Dragos Dumitriu, stiti cu siguranta despre ce vorbesc.

Ca si aceia care ati participat la workshop-urile sustinute de catre aceasta offline...

Va recomand cu multa caldura sa o urmariti in aceasta seara de vineri pe 6TV.

Nu de alta, dar analisti care isi dau cu parerea pro sau contra despre Rosia Montana si agresarea ministrului culturii vor fi pe televiziunile de stiri si in zilele urmatoare.

Poate ca e bine sa ne decuplam macar pentru doua ore de la cotidianul imediat, pentru a patrunde printr-un portal in care functioneaza alte legi... ce se refera mai mult la protejarea Mamei Pamant si mai putin la agresarea nemiloasa a acesteia prin extragerea barbara a aurului din Apuseni (si a altor metale rare) cu cianura sau a gazelor de sist prin metode ce polueaza panza freatica, intr-o vreme cand rezervele de apa potabila sunt tot mai scazute la nivel planetar...

Emisiune Samanism 6TV vineri 18 Oct ora 20.30-22.30

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!