Accesoriile fitness - mijloacele de a ne modela corpul


M-am apucat impreuna cu sotia de fitness si vrem sa ne lucram corpurile cat mai bine.

De aceea o  perioada am apelat la un specialist care sa ne invete cum sa facem exercitiile de fitness intr-un mod   corect.

Acum ne-am hotarat sa facem impreuna acasa aceste exercitii de fitness si cu banii pe care ii   dadeam pentru orele de la sala, o sa ne luam niste accesorii fitness de care avem mare nevoie.

Am   gasit pe net tot ce avem nevoie. O sa cumparam niste pantaloni special pentru fitness, mingile pentru   tonifiere, benzi elastice, manusi speciale, greutati pentru speciale si multe altele.

Aceste accesorii fitness sunt esentiale pentru ce facem noi. Fara ele nu vom avea nici un rezultat pozitiv, asa ca trebuie   sa fim foarte atenti.

Amandoi vrem sa facem tot posibilul pentru a avea un stil de viata cat mai sanatos. Deja consumam numai fructe si legume de calitate, incercam sa evitam mancarurile grele mai ales seara   si in special, facem foarte mult sport.

Pentru a avea si tu un stil de viata sanatos, trebuie sa faci foarte mult sport. Sportul ajuta corpul sa   se mentina sanatos si asta este cel mai bine. Eu practic sport de cand ma stiu si zilnic alerg peste 2-  3 km. Incerc sa fiu mereu in forma iar acum de cand practic fitness am inceput sa ma simt si mai OK.  
O sa incerc sa imi impun anumite reguli in ceea ce priveste alimentatia pentru ca exercitiile de fitness sa dea   randamente maxime.

(guest post)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!