Cosmeticele „The One” Oriflame te preschimba in vedeta!

The One by Oriflame - secretul care te face unica!

„The One Collective” este cel mai nou concept Oriflame, care vrea sa produca o schimbare revolutionara in lumea cosmeticelor de clasa superioara, prin intermediul produselor The One.


In urma cu doua luni, a avut loc cea mai importanta lansare din istoria vestitei companii suedeze, care doreste sa impuna pe piata mondiala un brand modern, variat si versatil, denumit simplu: „The One”.

Ce isi doresc femeile de la o noua gama de cosmetice?

Daca ai intreba o femeie ce obisnuieste sa se machieze, indiferent din ce colt al lumii ar fi, ce caracteristici ar dori sa aiba produsele pe care le utilizeaza, aproape sigur ti-ar raspunde ca:

- ar dori sa fie usor de aplicat, pentru a economisi timp;

- sa reziste pe parcursul intregii zile, fara sa fie nevoie de vreo refacere;

-  fie ieftine, dar superioare calitativ;


- gama de cosmetice din aceeasi familie sa fie suficient de cuprinzatoare, pentru include articole atat pentru mersul la serviciu, cat si pentru a straluci in cadrul ocaziilor speciale.




Si, traind in Era Internetului, o femeie moderna ar mai vrea si un site sau un forum virtual unde sa gaseasca o multime de sfaturi despre cum sa aplice un produs cosmetic sau altul, cum se efectueaza un machiaj pentru a fi la moda, sa schimbe pareri cu alte utilizatoare ale cosmeticelor respective si, de ce nu, sa simta ca face parte dintr-o comunitate globala, a acelora ce folosesc aceeasi marca de produse, ramanand totusi, fiecare in parte, Unica.

Acestea fiind zise, si eu am asteptat cu febrilitate aparitia si pe piata romaneasca a celor 3 game de produse „The One” Oriflame: Look Frapant, Frumusete Zilnica si Formule Rezistente, mai ales ca citisem pe diverse bloguri de specialitate europene despre spectaculoasa lansare a acestui brand, ce a avut loc in Suedia .

Vedetele The One iti recomanda noile produse Oriflame

Elin Kling, celebra bloggerita suedeza, ambasadoarea la nivel mondial pentru „The One Collective” este, desigur, un model pentru orice internauta pasionata de aceasta lume miraculoasa a cosmeticelor, mai ales daca este si posesoara unui blog tematic.

Andreea Raicu, o vedeta cu adevarat speciala, a fost protagonista unui frumos clip difuzat puternic pe televiziunile din Romania in ultimele saptamani, asa incat asteptarea noilor produse cuprinse sub titulatura de ”The One” parea mult prea lunga...

Iata insa ca am avut bucuria ca acum cateva zile sa primesc spre testare din partea Oriflame nu mai putin decat 11 produse din noua familie  „The One”, asa ca pot la acest moment sa va impartasesc si voua parerile mele despre noile cosmetice lansate de catre respectabila companie din Suedia, multinationala care deja este pe piata cosmeticelor de vreo 46 de ani.

Tehnologia HaloLight – o inovatie folosita in produsele IlluSkin

The One IlluSkin Concealer, The One IllusSkin Foundation si The One IlluSkin Powder sunt cele trei produse miraculoase ce ofera luminozitate oricarui tip de ten, intr-un mod extrem de natural, fara a transforma fata intr-o masca. Cam asta a fost promisiunea Oriflame si, pot spune cu mana pe inima ca asa este.




Corectorul The One IlluSkin 

The One IlluSkin Concealer lumineaza zona de sub ochi si reduce destul de mult cearcanele, desi, daca corectorul era un pic mai pigmentat era si mai bine.

Produsul vine intr-un tubulet de 10 ml, destul de mic, dupa opinia mea, mai ales ca multe femei romance au problema asta, a cearcanelor, genetic si sunt nevoite sa le mascheze zilnic.

Eu am incercat varianta 30617 – Nude Beige (cea mai inchisa), care se potriveste perfect tenului meu. Corectorul poate sa fie achizitionat si in alte doua variante: 30615 – Fair Light sau 30616 – Nude Pink.

Puterea sa de acoperire, dupa cum va spuneam, este de nivel mediu, pasta fluida, nefiind suficient de pigmentata, cred eu, pentru o acoperire perfecta.

Ca plusuri, mentionez ca nu irita pielea, se absoarbe usor si, daca nu folosesti o cantitate prea mare de produs, lumineaza fata extrem de natural.

Pe o scala de la 1 la 10 i-as da nota 7.

Fondul de ten The One IlluSkin

The One IlluSkin Foundation este, cu siguranta, preferatul meu dintre cele trei produse ce sunt menite sa lumineze fata.

Noul fond de ten de la Oriflame este prezentat intr-un interesant ambalaj de sticla, cu o capacitate de 30 de ml, cantitate indestulatoare pentru o folosire indelungata.

Se absoarbe usor, nu incarca fata, nu irita pielea, si, ce e foarte important, ii permite sa respire. Foarte usor parfumat, va fi iubit de orice femeie, va garantez!

Pielea, acoperita total cu un strat lejer, devine catifelata si straluceste intr-un mod natural.

Puteti achizitiona acest spectaculos fond de ten intr-una dintre cele 6 nuante, functie de tenul vostru. Eu am folosit nuanta 30600 (a cincea din catalog) – Natural Beige.

Pe o scala de la 1 la 10 primeste un 10 cu felicitari din partea mea.

Pudra The One IlluSkin


The One IlluSkin Powder este un alt produs de top al noului brand The One ce a inclus inovatia HaloLight.

Toate cele 3 variante propuse: Light, Medium si Dark au o textura usoara, extrem de fina, care nu se acumuleaza in ridurile fine, daca este aplicata atent, cu o pensula de calitate.

Pudra, in cantitate de 8 grame, vine intr-o cutiuta chic, de culoare bleumarin, ce dispune de o oglinjoara generoasa si de un buretel aplicator.

Usor de luat in geanta, este un produs extrem de util pe parcursul intregii zile.

Pe o scala de la 1 la 10 ii acord nota 10.

Cu media generala 9 pentru cele 3 produse, vi le recomand cu caldura pentru ca, la un pret mic, veti putea beneficia de niste produse calitatative, usor de aplicat chiar si de incepatoarele in arta machiajului, pe care nici nu veti simti ca le purtati, deoarece pur si simplu va vor pune in evidenta frumusetea naturala a tenului, ascunzand usoarele imperfectiuni si protejandu-va de factorii externi agresivi, mai ales daca locuiti intr-un oras poluat precum este Bucurestiul. 

Sunt acele produse cu aspect natural pe care le asteptati de mult, care nu va vor transforma fata intr-o masca, asa c anu ezitati s ale cumparati cat mai repede!

Farduri crema pentru pleoape - Formula rezistenta



Fardul crema pentru pleoape The One Colour Impact este, dupa opinia mea, de-a dreptul senzational, deoarece nu se strange pe pleoape nici dupa o zi intreaga de stat la birou! 

Nu te-ai astepta la asa ceva de la un fard cremos!

The One Colour Impact Cream Eye Shadow propus femeilor in cutiute de 4 grame, este unul dintre cele mai bune farduri crema de pleoape pe care le-am incercat in ultima vreme.

Le ador, deoarece, mai ales in cazul unui machiaj de zi, nu sunt tipatoare, dau pleoapelor un aspect natural, punand doar accente de culoare la nivelul ochilor, intr-un subtil joc de lumini si umbre datorat pigmentilor bine alesi.

Fardurile crema The One vin intr-o gama de 8 nuante, sfatul meu fiind acelea de a va alege trei dintre ele, functie de culoarea ochilor si de tenul dvs, pentru a va pune in valoare luminozitatea privirii.

Eu am testat nuantele: 30744 – Beige Pearl (cea mai deschisa), 30 746 – Golden Brown si 30747 – Olive Green (mai ales ca am ochii verzi).

Pe o scala de la 1 la 10 le acord un 10 binemeritat.

Rimel The One Volume Blast Mascara


Noul rimel Oriflame, recunosc, a fost unul dintre produsele cosmetice pe care mi le doream cel mai mult, dintre cele din categoria The One.

Sistemul BOLD BOOSTWAX, menit sa ofere ultra volum genelor, de pana la 24 de ori, chiar merita sa fie inventat.

Chiar de ar fi sa achizitionati rimel doar pentru periuta Lash Explosion si tot ar merita fiecare banut!

Fiecare geana este frumos separata, asa incat nici macar nu trebuie sa dai cu un strat generos de produs pentru a avea niste gene bine definite, care alaturi de un tus bine ales sau chiar un creion dermatograf, vor da profunzime si mister privirii voastre.

Ce e drept, probabil ca ultra volumul se obtine din incarcarea foarte mare a genelor cu rimel, ceea ce eu, recunosc, nu am incercat pana acum, dar chiar daca dati doar un singur strat, o sa aveti gene spectaculoase, rimelul The One avand o formula intensa si cremoasa, care se usuca foarte repede (maxim 1-2 minute), nu curge si rezista frumos pe parcursul intregii zile.


Il puteti achizitiona in doua nuante: 30460 – Black sau 30461 – Black Blue.

Pe o scala de la 1 la 10 eu ii acord nota 9,50.

Luciul de buze 3D The One

The One Oriflame ofera in gama sa de produse  si 8 nuante de luciu de buze cu perle Meta Shine.

Aplicatorul ShineBoost permite aplicarea luciului de buze in mod uniform, asa incat buzele sa capete un aspect extrem de senzual, 3 D.

Eu am testat nuantele 3062 – Rose Glacier si 30633 – Trendy Berry care m-au multumit din punctul de vedere al pigmentilor coloranti, ca si al micilor accente stralucitoare, deloc deranjante. Mirosul fructat, greu de gasit la alte luciuri de buze, m-a incantat!

Mega Impactul acestor produse pentru buze, pe care le-am gasit si foarte hidratante este deosebit.

Evident, la 2-3 ore este bine sa aplicam din nou produsul, pentru ca nu rezista chiar foarte mult, dar nefiind vorba de un ruj, este de inteles.

Imi place ambalajul elegant, de sticla, cu un continut de 5 ml, asa incat isi gaseste usor locul in orice poseta.

Pe o scala de la 1 la 10 eu ii dau nota 9, deoarece este spectaculos si miroase excelent. Un produs de calitate superioara pe care trebuie sa vi-l procurati cat mai repede!


Lacul de unghii The One Oriflame

Am pastrat pentru final ultimul produs din categoria The One testat: lacul de unghii.

The One Long Wear Nail Polish face parte, din punctul meu de vedere, alaturi de fondul de ten, pudra si fardul crema de pleoape, din categoria produselor-vedeta Oriflame.

De mult nu am mai incercat un lac de unghii atat de spectaculos: calitate superioara, pret mic, culori intense, vibrante, rezistenta si luciu.

Cele doua nuante probate: 30527 – Orchid si 30534 – Cappucino sunt extraordinar de performante, comparativ cu alte marci.

Incepand cu ambalajul deosebit, din sticla groasa si dopul gri retezat oblic, ca la majoritatea produselor The One, capacitatea indestulatoare de 8 ml de produs si sfarsind cu pensula exceptionala, lata, cu peri calitativi, ce permite o aplicare exacta a lacului de unghii.

Culoarea mata a lacului de unghii The One (daca ma refer la cele doua nuante testate), consistenta buna, chiar ne ajuta sa facem economie de produs, deoarece un singur strat este de multe ori suficient, pentru o acoperite totala, uniforma.

The One Long Wear Nail Polish se usuca foarte repede si rezista pe unghii vreme de mai multe zile, fara nicio problema. 

Varianta Cappucino pare sa castige proba de rezistenta pe unghii cu un plus de vreo 2-3 zile, in raport cu nuanta Orchid.

Mai precis, daca nuanta "cafea cu lapte" rezista pana la 7 zile, cea care ne aduce aminte de o vara indoneziana "doar" vreo 5.

Eu zic sa va achizitionati mai multe nuante, sa le aplicati singure sau in combinatii fanteziste si o sa fiti pe deplin multumite.
In definitiv, dupa o saptamana sigur te plictisesti de culoarea unghiilor tale si vrei sa o schimbi!


Pe o scala de la 1 la 10 ii dau lacului de unghii The One Oriflame  un 10 plus.


Voi ati testat deja vreun produs din cadrul noutatilor "The One"? 


4 comentarii:

  1. Ariana Voicu17/5/14 9:54 a.m.

    Lacul de unghii roz-violet The One l-am testat pana acum si mi-a placut foarte mult, pentru ca rezista 3-4 zile, fara ca luciul sa nu se duca. As vrea sa imi cumpar si fondul de ten, pentru ca am auzit doar lucruri bune despre el.
    Interesant articol, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cosmeticele The One Oriflame chiar merita sa fie probate, crede-ma! vei avea surprize foarte frumoase, dupa ce le vei folosi!:-)

      Ștergere
  2. Sabinutza Gargaritza17/5/14 11:07 p.m.

    Un articol foarte folositor. O sa incerc si eu oja de care ziceai...

    RăspundețiȘtergere
  3. Lacul de unghii The One Oriflame chiar este foarte bun. Sigur o sa-ti placa!

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!