Gene false cu aspect natural de la Mylash.ro, pentru un plus de mister!

Trebuie sa recunoasteti ca nimic nu da mai multa profunzime si mister unei priviri decat niste gene lungi, interminabil de lungi, dese si frumoase...

Din nefericire, nu toate avem norocul sa ne nastem cu asemenea podoaba a ploapelor, de aceea industria cosmetica ne vine in ajutor si ne propune sa apelam cu incredere la gene false.




Ce-i drept, si in acest domeniu al genelor false, ca si in acela al implanturilor mamare, al perucilor, al unghiilor false si a tot ce are rolul de a corecta micile defecte si a aduce un plus de frumusete posesoarei, trebuie sa avem mare grija: daca nu alegem firma producatoare care trebuie, produsul care ne este destinat, magazinul care trebuie, putem sa ne pomenim ca articolele cumparate in loc sa ne aduca o nota de mister, sa ii fascineze pe aceia ce ne privesc, mai degraba le starnesc hohote de ras, priviri chiorase din partea lor, punandu-ne intr-o postura deloc de invidiat.

Sigur ati vazut si voi femei frumoase de la natura, care, facand alegeri nepotrivite in materie de produse si accesorii beauty, ghidandu-se mai mult dupa preturile mari si tendintele modei, pur si simplu s-au uratit singure, si-au adaugat un aer artificial si, ce este extrem de grav, nici macar nu isi dau seama de asta: ele chiar sunt convinse ca arata spectaculos!

Din fericire, acum exista o multime de magazine pe net care comercializeaza   cosmetice profesionale, precum si numeroase accesorii beauty, care pot face din orice reprezentanta a Evei o adevarata zeita a frumusetii.

Mai ales ca se gasesc acum si sfaturi specifice pe o multime de site-uri si bloguri atat autohtone, cat si straine, referitoare la acestea.


Revenind la subiectul delicat al genelor false, eu v-as sfatui sa alegeti gene false cu aspect natural, deoarece nu se deosebesc aproape deloc de acelea de la Mama Natura, doar ca sunt mai lungi, mai dese, mai incarcate de un mister oriental.

Dace sunt si aplicate corect, iti poti transforma rapid aspectul chipului intr-unul al unei cadane moderne.

Eu va propun sa intrati chiar acum pe magazinul Mylash.ro, unde o sa gasiti o gama extrem de larga de asemenea gene, plus solutii de lipit speciale, dar si produse de make-up: incepand cu mascara, gel de sprancene, pudra de fata, ruj, anticearcan, glosuri, lacuri de unghii intr-un evantai de culori, toate de o calitate cum doar in saloanele de beauty cele mai selecte putem gasi.

Orice femeia are ce sa isi aleaga din acest magazin, mai ales ca preturile sunt excelente, asa incat putem sa ne umplem linistite cosul virtual cu o gramada de produse de infrumusetare fara a ne goli cardul cu totul.

Cu produsele de infrumusetare de pe Mylash sigur fiecare dintre noi va fi regina petrecerilor unde vom fi invitate in aceasta toamna!



Un comentariu:

  1. pentru a accesa link-ul catre magazin utilizati un motor de cautare extern blogului

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!