Lenjerii de pat 3D, o solutie pentru un somn linistit cu vise colorate!

Lenjeriile de pat 3D au devenit in ultima vreme piese de rezistenta si in dormitoarele multor romani,  datorita spectaculozitatii lor deosebite, imprimeurile "spatiale"" transformand radical un dormitor clasic, insipid, intr-unul extrem de modern, in tendinte.

Traim deja in epoca in care avem filme 3D in cinematografe, televizoare smart 3D acasa, ba chiar si imprimante 3D revolutionare care pot transforma orice obiect bidimensional intr-unul 3D.

Si atunci, spuneti si voi, cum am putea ca aceste vesminte ale paturilor noastre sa faca exceptie si sa ramana... bidimensionale?

Pana si visele sunt mai altfel cand dormi intr-o lenjerie de pat 3D avand imprimeuri cu flori de camp, cu cu trandafiri sau cu floarea-soarelui.



La o simpla cautare pe net gasiti lenjerii de pat 3D online pentru toate gusturile, la niste preturi extrem de bune, care sigur o sa va faca sa renuntati, asa cum am facut si eu deja, la acele cearceafuri si fete de perna din material creponat, care nu aveau alta calitate decat aceea ca nu mai trebuiau calcate, precum vechile asternuturi de pat de pe vremea bunicii.

Daca avem putina grija la intretinerea lor, orice lenjerie cu imprimeuri 3D devine piesa de rezistenta in dormitor, deoarece este o sursa de inveselire instantanee a acestui spatiu datorita culorilor vii si modelelor foarte speciale.

Daca spalam aceste garnituri de pat 3D la o temperatura de maxim 30 de grade Celsius fara a folosi inalbitori si nu le calcam (daca musai dorim acest lucru!) la temperaturi mai mari de 120 de grade Celsius, in mod cert ne vom putea bucura multa vreme de ele.

Oricum, o sa gasiti asternuturi pentru pat 3D la preturi exceptionale, chiar si de 100 de lei, ca sa nu mai vorbesc de multitudinea de reduceri la aceste produse, ce pot merge si pana la 50% sau de promotii exceptionale de tipul „cumperi o lenjerie de pat si mai primesti una 3D gratis”!

Eu va sfatuiesc sa cumparati mai multe, calitatea materialelor din care sunt confectionate este foarte buna, pretul la fel.

In plus, puteti sa schimbati total aspectul dormitorului dvs. de la o saptamana la alta, de la o luna la alta, ba chiar si de la un anotimp la altul, pentru ca aveti de unde alege...

Puteti alege lenjerii de pat 3D si pentru diversele stari in care v-ati putea afla la un moment dat...



Imprimeuri cu flori pentru momentele cand sunteti romantici, unele amintind de valurile marii atunci cand deveniti nostalgici, o lenjerie de pat cu animalele padurii, cand vreti sa va planificati o viitoare excursie la munte sau una cu planete si un cer instelat in clipele in care doriti sa meditati sau sa calatoriti pe aripi de vis prin Univers.

Nici copiii nu au fost uitati, de aceea, puteti gasi lenjerii de pat online cu personaje din desenele animate, altele cu masinute sau imaginea tridimensionala a unor ursuleti de plus, multe, foarte multe modele imprimate 3D care le vor face somnul dulce si le vor dezvolta imaginatia.


In concluzie, indiferent de varsta, de starea de spirit, de hobby-uri si de culorile peretilor si mobilei din camera in care se gaseste locul dvs. de dormit, puteti sa comandati niste asternuri 3D extrem de moderne, care sa se potriveasca de minune in locuinta dvs., imbogatind-o cu un plus de energii pozitive.




sursa foto: www.lenjeriipat3d.ro

Un comentariu:

  1. ma bucura faptul ca aceste produse au fost optimizate atat pentru copii cat si pentru adulti.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!