Moduri diferite de gravare pentru inele de casatorie personalizate

inele gravate
Inclinatia omului catre arta, catre frumos s-a materializat inca din cele mai vechi timpuri, iar tehnica gravarii nu este o exceptie.

Exista numeroase date referitoare la obtinerea unor obiecte de sine statatoare cu valoare artistica, multe provenind din Evul Mediu, perioada in care acest procedeu a cunoscut o extindere infloritoare, bucurandu-se de practici diferite – podoabele erau obtinute prin sapare, incizare, perforare ori prin obturare.

La acea vreme, cei din familiile bogate, cu rang inalt, obisnuiau sa marcheze inelele purtate pentru a dovedi apartenenta la un anume clan.

Pentru femeile care se maritau, inelul simboliza totodata integrarea in familia sotului.
Dupa secole in care obiceiul gravarii inelelor de nunta parea uitat cu desavarsire, acum mii de cupluri din intreaga lume au reluat aceasta traditie, conferindu-i noi dimensiuni.

Personal, bijuteriile personalizate la comanda mi se par o idee extraordinara.

Cum altfel ai putea obtine mai usor o nota de autenticitate?! Astfel, ai posibilitatea de a inscrie exact ce text doresti, in ce limba doresti: romana, franceza, japoneza, hindusa, spaniola, chiar si latina!

Fabrica ATCOM ofera servicii de gravura gratuita verighete , incurajand viitorii soti sa aleaga un citat, un vers, orice alt text preferat sau o inscriptie reprezentativa pentru ei. Pentru a afla mai multe despre gravura caligrafica si cea de tipar, cititi despre tipuri gravura pentru inele, pentru a opta pentru varianta care va place si care se preteaza modelului de verighete ales de dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!