Poarta articole de incaltaminte in culorile anului 2016

Institutul Pantone ne dicteaza an de an culorea care va fi in voga. Acum, designerii se axeaza pe doua alegeri: roz-cuart si albastru-seren. Am luat act de ultimele tendinte, asa ca va vom oferi cateva indicatii pentru a va fi mai usor sa create in timp util niste tinute cat mai deosebite.
In primul rand, nuantele alese sunt pastelate si chiar foarte feminine. In ciuda faptului ca par a se preta mai bine pentru sezonul de vara, decat cel de iarna, nimic nu ne restrange imaginatia pentru a profita din plin de un outfit original, care nu exclude tinute de zi sau pentru seara, elementele catchy nelipsind din acest context. Principala capcana in care putem cadea este un look sters, daca nu vom avea in vedere combinatii inspirate. Pe langa calm si echilibru, ambele pasteluri pot oferi un accent indraznet garderobei tale.
Pentru a obtine rezultatele scontate, este bine sa cauti accesorii precum articole de incaltaminte si posete cuart pink si serene blue. O pereche de pantofi inalti fabricati din piele naturala, care urmeaza tendintele stabilite de Pantone, poate sa adauge o nota de romantism, dar si senzualitate inocenta intr-o tinuta de seara. Parca prea multa vreme am purtat vestimentatii unde obligatoriu trebuia sa avem o culoare stridenta sau mai puternica. Acum este momentul sa ne reinventam!
In lunile calduroase de vara, diferite articole din piele, precum balerini, sandale si pantofi eleganti, pot fi asortate cu succes, adoptand cateva piese confectionate din materiale delicate: dantela, panza tulle si bumbac. In sezonul rece, modelele elegante de botine sau cizme se pot combina cu trench-uri, pulovere tricotate, haine din lana, casmir etc. Aceste asocieri ale nuantelor gingase cu materiale cu textura “mai dura” vor crea, fara doar si poate, un constrast de efect. Daca nu stii cum poti asorta exact pantofii intr-o nuanta de roz-cuart, trebuie sa tii cont ca este imperativ ca o tinuta sa contina o culoare puternica, fie violet, fie verde sau galben deschis etc., nuanta pantofilor regasindu-se in vestimentatia aleasa de tine. Cromatica va fi una de succes!
O alta alternativa este sa asociezi incaltaminte pe roz-cuart la un outfit compus din negru-alb, ceea ce iti permite sa nu gresesti.
Versatilitatea caracterizeaza si incaltamintea pe albastru-seren. Daca vrei sa adopti un stil office sau unul casual, combinarea cu niste culori neutre ca de pilda albastru marin, griuri etc., dar si asocierile cu verde crud, corai, verde-menta sunt niste imbinari castigatoare, cu care nu ai cum sa ratezi.


Chiar si cand te plimbi pe plaja, poti recurge la o combinatie interesanta de culori, optand pentru o pereche de sandale colorate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!