Programe de contabilitate pentru PFA complete, ieftine si bune

Aurel m-a intrebat zilele trecute daca am habar de vreun program de contabilitate pentru PFA bun.

Este destul de spinoasa problema de care se lovesc in 2016 persoanele fizice autorizate, dovada si tot mai numeroasele webinarii despre PFA pe aceasta tema, ce se organizeaza pentru cei interesati de catre specialistii in domeniu.

Dar mai dificil decat orice pentru un liber profesionist este gasirea unui soft contabilitate PFA de incredere, care sa il puna la adapost de greseli, mai ales ca inspectorii fiscali atat astepta, sa faca o miscare gresita, pentru a pune artileria grea asupra lui, biet contribuabil ce abia isi duce zilele, in timp ce "marii dinozauri" au inca parte de mult prea multa intelegere din partea ANAF-ului.

Asa stand lucrurile, este normal ca Aurel a ajuns sa caute un program contabilitate accesibil, dar foarte performant, care sa il ajute si pe el, cum ii ajuta si pe aceia ce au inceput un micut business pe cont propriu, de multe ori de subzistenta.

Stiam de la matusa mea, contabila, ca exista programe de contabilitate Ciel de top, asa incat am inceput sa caut informatii online daca au creat si un soft contabilitate PFA ieftin.

Asa ca am intrat pe site-ul lor de prezentare, ciel.ro, si acolo, la sectiunea de programe preconfigurate am gasit si optiunea CIEL PFA.

In acea categorie asteptau, randuite frumos, programe de contabilitate PFA, pe trei categorii distincte:

- gama free - care asigura utilizatorilor acces imediat la softul CIEL SIMPLU;
- gama standard - care, la un pret corect, permit ridicarea stachetei de performanta contabila la cote ridicate;
- gama Professional - creata special pentru profesionistii care cauta excelenta chiar si in domeniul contabil, atat de arid pentru multi dintre noi, bieti muritori de rand.




CIEL Romania este o firma renumita, care se ocupa de multa vreme de distribuirea in mod gratuit sau contra cost a unor programe de contabilitate complete, programe de gestiune, programe de salarii, plus ca au si un serviciu profesional de asistenta tehnica. Au vandut pana in prezent peste 35.000 de licente, ceea ce ii pozitioneaza in topul jucatorilor de pe nisa lor de activitate.

Inclusiv persoanele ce au profesiuni liberale pot sa foloseasca cu incredere programe de contabilitate PFA de la CIEL, pentru ca vor avea parte de niste produse cu adevarat competitive pe piata romaneasca.

Asa stand lucrurile, i-am recomandat lui Aurel sa utilizeze un program contabilitate de la ei, pentru ca va fi extrem de multumit de eficienta si usurinta in utilizare a acestuia.



Apropo: voi ce programe de contabilitate folositi?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!