Sofer Volkswagen caut piese ieftine, originale, cu garantie, pentru masina mea!

V-am mai zis eu si in trecut ca piese auto pentru VW ieftine se gasesc la AutoAtu. Si cand spun ieftine, asta nu inseamna ca sunt de proasta calitate, ba din contra, sunt piese originale, cu garantia oferita de catre producator.



Am decis sa revin cu un articol pe aceasta tema din cauza ca in urma cu cateva zile tot auzeam un amic de familie, Mihai, venit in vizita pe la noi impreuna cu logodnica sa, ca da o groaza de bani pe piese auto vw, asa incat nu stie cum sa mai carpeasca bugetul alocat intretinerii masinii lui.
Si-a cumparat o asemena masina nemteasca gandind ca este foarte buna si ca nu o sa aiba nevoie de reparatii frecvente, dar nu a luat in calcul ca drumurile prin Romania nu sunt deloc precum acelea din Occident si ca o sa aiba frecvent nevoie de piese de volkswagen...

Of, of, mai,mai...

Vlad i-a spus ca la AutoAtu au inclusiv piese auto vw pret convenabil, nu degeaba multi dintre soferi lauda acest site auto.
Ce-i drept, amicul nostru Mihai a avut o usoara ezitare intrebandu-se daca este sigur sa cumpere piese auto marca volkswagen de pe net, dar noi l-am asigurat ca nu este nicio problema daca va proceda astfel.
Dimpotriva, va avea doar de castigat: timp, bani, o mai putina cantitate de stres inutil.
E suficient sa faca din cateva click-uri de mouse comanda de piese auto vw ieftine si foarte rapid ii vor parveni direct la adresa indicata. In plus, chiar si transportul este gratuit pentru aceia ce locuiesc in Bucuresti.
Pai unde sa mai gaseasca el piese auto vw pret mic, originale, aduse fara nici un ban, spuneti si voi?
Oferta AutoAtu in materie de piese de volkswagen este extrem de bogata, asa incat clientii soferi nu risca sa ramana cu masinile pe butuci chiar cu cateva zile inainte de a pleca in concediu la mare, spre exemplu.
In plus exista si un service AutoAtu ce realizeaza lucrari de calitate, pentru aceia ce vor sa comande piese auto de volkswagen (dar si de orice alta marca!). 

Multi soferi vor piese auto ieftine tocmai pentru ca se gandesc ca vor cheltui mai mult cu manopera de schimbare a celor vechi ce trebuie inlocuite de catre specialisti. Pentru ca, vorba aceia, nu s-au nascut toti cu abilitati de mecanici auto! Uite ca la AutoAtu au la dispozitie si specialisti care sa ii ajute!



Un exemplu in acest sens este unchiul Grigore, care  isi achizitioneaza de ceva vreme piese auto Golf IV doar de pe site-ul lor si, daca autovehiculul lui are nevoie de vreo reparatie mai de finete, nu ezita sa apeleze la tehnicienii de la service-ul AutoAtu.
Uite asa se face ca amicul nostru Mihai a fost cooptat si el in clubul fanilor acestui site cu profil auto, pentru ca de mult dorea sa gaseasca un magazin de unde sa poata achizitiona piese auto vw ieftine, originale, shop pentru soferi care sa fie conectat si la un service ce asigura lucrari de calitate superioara.
Chiar,  daca aveti si voi masini din aceeasi categorie ca si prietenul nostru de familie, de unde va achizitionati in prezent piese auto marca volkswagen?  Nu credeti ca ar fi cazul sa intrati si voi in comunitatea clientilor AutoAtu?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!