Unghiile in degrade, in voga in 2017

Modelele de manichiuri ombre continua sa faca furori si in 2017.

Daca v-ati saturat de unghiile french in stil clasic, merita sa va indreptati atentia si asupra altor modele, mai indraznete, care mizeaza pe combinatii cromatice spectaculoase, nuante mate sau electrice.

In functie de ocazie, puteti crea unghiile perfecte pentru evenimente mondene, pentru cocktail-uri si seri de dans, pentru intalniri romantice ori cu prietenii sau unghii impecabile, care se potrivesc dress code-ului impus la locul de munca.

Indiferent de lungime, unghiile in degrade constituie in acest moment unele dintre cele mai inspirate alegeri pentru o manichiura de invidiat in noul an.

Chiar si in lunile de iarna, puteti crea fara restrictii manichiuri cu oje termice Kiara Sky. Noua colectie de lacuri de unghii semi-permanente ombre prezinta niste proprietati deosebite, nu afecteaza sanatatea unghiilor si sunt extrem de usor de folosit, chiar si de acasa.

In ceea ce priveste culorile termice ideale pentru manichiura in urmatorul sezon cald, acestea se incadreaza intr-o vasta paleta de nuante, pornind de la nude pana la culori aprinse, vii, precum oranj, roz sau corai. In schimb, pentru ianuarie si februarie, puteti miza pe negru, burgundy, nuante visinii si violet.


Manichiura nail-art in degrade poate fi obtinuta cu bune rezultate chiar si de persoanele care nu prezinta o indemanare deosebita.

Pentru a realiza o manichiura iesita din comun, alocand doar un timp scurt realizarii unghiilor ombre, nu este neaparat nevoie ca fiecare unghie sa fie pictata la fel.

Va indemnam sa va lasati imaginatia sa zboare. Puteti incepi prin vopsirea cu o nuanta deschisa, evoluand catre nuante mai inchise pe masura ce pictati fiecare unghie.

De asemenea, o solutie ingenioasa, daca nu dispuneti de toate nuantele preferate, este sa le combinati intre ele.

Va recomandam sa curatati pensula de fiecare data cand doriti sa aplicati o noua culoare. Chiar si incepatoarele care de abia descopera tehnica manichiurii ombre nail-art, au sansa sa obtina o manichiura de vis, daca aplica indicatiile sugerate mai sus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!