Delatte, brandul ce ofera bucurii de savurat




Din momentul in care laptele condensat si-a facut simtita prezenta pe piata romaneasca nu exista gospodina care sa nu ia in calcul integrarea acestuia in orice reteta de prajitura sau tort.

Trebuie sa recunoastem ca odata ce ai gustat dulce de leche cu greu te vei dezobisnui din a-l consuma. Desi dureaza pana la 3 ore ore sa il prepari pentru a-l folosi, aceste 3 ore chiar merita a fi investite pentru a savura cel putin o lingurita din aceasta crema deosebit de buna.

Am descoperit laptele condensat in urma unei cautari pe internet a unei retete de tort cu fructe, acestea fiind preferatele mele.

Mi-au atras atentia numeroasele retete prajituri ce aveau in compozitia lor lapte condensat si am zis sa incerc deoarece mereu imi place sa ii bucur pe cei dragi cu o noua reteta.

Majoritatea gospodinelor recomandau laptele condensat de la DeLatte si spre satisfactia mea odata ce am identificat site-ul acestora am gasit toate informatiile pentru a folosi dulce de leche.

Mi-a fost putin neclar la inceput cum sa il prepar, insa mi-am luat inima in dinti si am urmat instructiunile.

Pana au trecut cele 3 ore recunosc ca am stat cu sufletul la gura deoarece mi-a fost putin teama ca nu voi capata consistenta necesara.

Recunosc ca nu am inceput cu o reteta complicata deoarece nu am fost sigura ca imi va iesi din prima astfel incat am optat pentru simplele clatite peste care am adaugat DeLatte Caramelo - lapte condensat caramelizat, dulce de leche gata preparat.

Reteta, desi oricine ar putea spune ca este simplu sa faci niste clatite, am luat-o tot de pe site-ul brandului DeLatte. Din fericire, aici exista numeroase retete rapide si foarte usoare de realizat, retete pentru tarte, prajituri, de inghetata, precum si de creme sau mousse-uri.

Asadar am avut de unde sa ma inspir pentru diverse retete, pe care le-am facut de-a lungul timpului.

De la simplele clatite acum ma pot lauda cu tot felul de torturi si prajituri in care folosesc lapte condensat si pot spune ca acesta a devenit indispensabil in casa noastra.

Deja toti il adora si periodic prepar cate un desert care sa il aiba la baza.

De multe ori, cand timpul nu imi permite sa pregatesc ceva mai deosebit recurg la simplele clatite, prepar gogosi si folosesc oricare din produsele DeLatte pe post de topping, il folosesc in orezul cu lapte, precum si in grisul cu lapte sau il consumam pur si simplu din cutie.

Un aspect foarte important este acela ca odata deschisa conserva aceasta trebuie pastrata la rece in frigider si consumata in cateva zile.

Prefer gama DeLatte deoarece acestia ne pun la dispozitie diverse arome precum DeLatte Conde, DeLatte Caramelo si DeLatte Caramelo cu Cacao, iar eu ma pot lauda ca le-am incercat pe toate pana la acest moment.




Va recomand sa le incercati.

Cu siguranta odata ce le-ati gustat nu va veti mai satura de ele. Iar cei dragi nu vor rata nici o ocazie in a savura deserturile pregatite de dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!