Echipamente protectie medicala de unica folosinta

Saptamana viitoare urmeaza ca sa fac o operatie mai riscanta si, asa, ca sa tratez cu umor situatia, ma intrebam daca echipa de chirurgi va avea botosi de unica fosinta de la Dispotrading.




De ce de la ei? Pentru ca ar fi reconfortant ca echipamentul de protectie al celor ce vor utiliza bisturiul asupra "augustei mele persoane" sa aiba un echipament procurat taman de la firma de care v-am tot povestit eu in lunile ce au trecut pe acest blog.

Ar fi o idee ca sa ii intreb inainte de a mi se face anestezia de rigoare, macar asa, pentru a gasi o ancora de care sa ma fixez cand voi pluti pe aripile eterice. O ancora Dispotrading e perfecta pentru ca este ceva cunoscut cand voi pasi in necunoscutul unei operatii dificile.

Medicul chirurg am vazut ca un pic eram cam nelinistit in legatura cu ceea ce urma ca sa se intample in blocul operator, dar m-am facut ca nu observ acest lucru.

In definitiv, eu sunt pacienta perfecta (lucru pentru care am fost laudata de multi medici pe parcursul vietii mele!), am incredere ca nu se va intampla nimic rau, ca interventia chirurgicala va fi un succes.

Ceea ce ma preocupa in ultima vreme (si sub influenta articolelor din media, recunosc), sunt infectiile spitalicesti de dupa operatia propriu-zisa.

De aceea am si apelat la o unitate medicala privata, pentru a avea parte de un loc unde preocuparea pentru un mediu steril sa se afla la cote foarte inalte.




Si, precum v-am zis, m-as simti mai linistita daca echipamentele medicale de protectie ar fi procurate de la Dispotrading.

De fapt, chiar sunt convinsa ca de acolo sunt achizitionate macar o parte dintre consumabile, deoarece mi s-au parut foarte cunoscute modelele de acoperitori incaltaminte unica folosinta pe care le primeste orice pacient inca din sala de asteptare, cand merge fie si la o simpla consultatie.

Pe site-ul dispotrading.ro, v-am mai povestit eu in trecut, aceia ce se ocupa de achizitionarea pentru personalul medical si pentru bolnavi de asemenea produse indispensabile pot ca sa gaseasca la niste preturi imbatabile, de o calitate premium, nu doar asemenea acoperitori pentru incaltamintea de strada, ci si botosei unica folosinta sau cipici de unica folosinta, atat de utili intr-o unitate unde se fac interventii chirurgicale de mai mica sau mai mare amploare.

Precum probabil ati vazut, daca mai frecventati din cand in cand centrele spa, saloanele de masaj sau cele de beauty, exista chiar si acolo botosi din polietilena sau din plastic, care datorita benzii de elastic de pe margini are capacitatea de nu permite murdariei de pe pantofi ca sa se raspandeasca prin unitatea respectiva.

Exista botosei unica folosinta de 20 sau 30 microni grosime, marca Missena, pe care toti aceia ce au nevoie de echipamente de protectie o cunosc deja foarte bine, datorita faptului ca produsele acestui brand, desi foarte ieftine, au o calitate excelenta.

In afara de botosi din polietilena sau plastic, din categoria produselor de unica folosinta pentru o clinica medicala mai pot enumera, daca ma uit cam ce mai au in oferta cei de la Dispotrading, manusi de examinare din latex sau de vinil, manusi chirurgicale, halate de laborator, halate de vizitator, masti chirurgicale, bonete medicale bufante s.a.m.d.




Nu mai vorbesc de produsele de dezinfectare foarte bune, comercializate sub aceeasi marca prestigioasa.

Oricum, ideea este ca eu m-am decis ca sa ma operez la clinica de care vorbesc din momentul in care am vazut ca acolo se pune un accent deosebit pe curatenie, din momentul in care mi s-au inmanat la intrare acoperitori incaltaminte unica folosinta.

Orice s-ar spune, prima impresie conteaza, iar cand este vorba de o unitate medicala particulara cu atat mai mult.

Uite asa, o pereche banala de cipici de unica folosinta pot ca sa faca diferenta si sa faca o unitate spitaliceasca privata ca sa fie privita cu mult mai multa incredere, chiar din holul de la intrare, de catre potentialii pacienti.

Un comentariu:

  1. Foarte bun articol, este bine ca putem cumpara astfel de echipamente comandand online, acestea sunt esentiale pentru igiena iar igiena este unul din aspectele de baza in toata ramurile medicinei.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!