Cosurile cadou de Craciun, daruri ideale pentru cei dragi

Nu stiu cine a fost cu ideea cosurilor cadou, probabil ca aceasta vine inca din vremuri preistorice, de pe cand oamenii primitivi din pesteri invecinate, in loc de a se lovi cu pietre sau cu bete in cap ca naucii, au decis ca mai bine traiesc in armonie si lupta in comun impotriva animalelor salbatice, ba chiar se ajuta la vanatoare pentru o masa mai bogata.

Poate nu stiau inca sa impleteasca niste cosuri mestesugite, precum artizanii populari din zilele noastre, dar o simpla ciozvarta de carne, niste fructe si radacini comestibile, puse pe o frunza mai lata sau adunate istet intr-o bucata din piele de vanat reprezentau un dar bine apreciat de catre acela ce il primea.

Acum, in epoca moderna, cosurile cadou sunt la mare cautare de Sarbatori, pentru ca ne economiseste mult timp. 

Mai ales inainte de Craciun, cand nebunia cumparaturilor atinge cote maxime, iar preturile sar orice bariere ale bunului simt, un asemenea dar complex te salveaza de aglomeratie si stres inutil.

Cei de la GiftSolution se pare ca au o imaginatie debordanta, deoarece propun clientilor in fiecare an noi si noi colectii de cosuri pentru Sarbatori, indiferent ca e vorba de Craciun, Paste sau alte evenimente speciale.

La inceput, acum vreo 5-10 ani, asemenea daruri intrau pe meleagurile noastre mai ales in categoria business, intreprinzatorii oferind cosuri cadou angajatilor si partenerilor de afaceri.

Acum insa, din ratiuni practice incontestabile, ele si-au facut loc si in casele romanilor obisnuiti,de aceea nu mai este ceva rar ca sa mergi in vizita la rude sau la prieteni cu un asemena cos cu surprize, ba chiar sa iti cumperi si tu unul, pentru sufletul si papilele tale gustative. Cu cat mai intesat este un cos cadou personalizat pentru acasa, cu atat mai bine, deoarece anul ce vine trebuie sa te prinda cu abundenta pe masa, nu-i asa?

De la GiftSolution.ro voi comanda si in 2017 cosul cadou perfect, deoarece au produse de calitate, un stoc permanent, livrare gratuita si, ce este cel mai important, pe acel site de cadouri beneficiez si de un consultant dedicat, in cazul in care nu stiu exact ce sa (mai) aleg (pentru ca multe din magazinul online imi fac cu ochiul!).

Vreau sa daruiesc un cos cadou si prietenei mele, Roxana, care m-a invitat de Sarbatori pe la ea, la casa din Ploiesti.

In cursul anului locuieste in  Aix-en-Provence, un oras din sud-estul Frantei, situat la nord de Marsilia, asa incat duce dorul Romaniei.

O sa ii duc un cos cu specific,  care o sa contina, printre altele, cozonac cu crema de nuca, cacao si merisoare, zacusca cu ciuperci, magiun de prune,  un castronel de ceramica pictat manual, un suport ceramic pentru lingura, o lingura de lemn, o canuta de ceramica, un toi de palinca, o sticla cu vin rosu Dragaica, plus alte cateva dulciuri de pe la noi.

Produsele acestea vor fi asezate intr-un cos frumos impletit cu husa pentru cadouri, alaturi de niste decoratiuni de iarna superbe (un con de brad, un bradut decorativ). Totul va fi ambalat intr-un mare fel de catre oamenii de la GiftSolution, cu o folie profesionala si o funda decorativa spectaculoasa.

Va fi un cadou care ii va placea Roxanei cu siguranta!


Te invit si pe tine, stiind probabil ca numarul cel mai mare de cosuri cadou se cumpara cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, ca sa accesezi site-ul giftsolution.ro, iar de acolo, din cadrul categoriei speciale dedicata cosurilor cadou de Crăciun, https://www.giftsolution.ro/cosuri-craciun/,  sa iti alegi darurile preferate pentru cei dragi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!