Cum si de unde alegem o usa glisanta

Sisteme usi glisante la preturi avantajoase de Black Friday gasesti in magazinele online de specialitate, asa incat, daca te-ai decis ca ai nevoie de una pentru locuinta, acum e momentul sa o comanzi.


usa glisanta lux


In ofertele de usi glisante interior o sa gasesti mai multe tipuri de asemenea produse, unele destinate pentru izolarea bailor de dormitoare, altele pentru a separa n living de o bucatarie sau un balcon sau terasa de una dintre camere.


Materialele din care sunt confectionate usile glisante difera si ele, asa incat clientii pot opta in prezent intre aluminiu, sticla, PVC sau chiar lemn.


Sisteme usi glisante interior


- Exista usi care au un sisteme de alunecare cu sina fixate pe podea, tavan sau chiar pe perete, care fie sunt camuflate prin anumite accesorii speciale, fie sunt lasate la vedere, urmand a contribui in calitate de elemente de decor la niste amenajari interioare moderne.


- Un alt tip de sistem de alunecare pentru usi glisante il constituie acela care este ascuns in spatele usii respective, fiind atasat de perete. Este un sistem de mare efect, deoarece usa respectiva pare a fi suspendata cu ajutorul unor magneti.


- Un sistem pentru usi glisante extrem de apreciat este acela in care usa resectiva, in momentul in care este deschisa dispare pur si simplu in perete, ceea ce conduce la importante economii de spatiu, mai ales daca avem de-a face cu niste spatiile locative mai mici (inclusiv garsoniere).


Din nefericire aceasta solutie constructiva (cu usa ce se ascunde in perete) se poate aplica cu succes mai mult la locuintele noi, unde proiectele prevad din start dotarea cu una sau mai multe usi glisante sau la renovarile ce includ si inlocuirea unor pereti.amenajare interioara uimitoare


Asadar, desi multi si-ar dori niste usi glisante in perete, nu intotdeauna, realistic vorbind, este posibil sa se bucure de asemenea produse moderne.


Alte criterii de alegere a unei usi glisante, daca v-ati decis asupra sistemului de alunecare al acesteia, mai ales daca este vorba de unul vizibil, fixat in podea, tavan sau pe pereti, dar si daca este vorba de un sistem de usi glisante in perete, vor fi:


- dimensiunile usii;
- materialul din care este confectionata usa;
- design-ul usii glisante.


Cel mai mare magazin de constructii online din Romania, dupa cum considera multi, Emenatwork, ofera celor interesati sisteme usi glisante simple sau pentru usi glisante duble, de dimensiuni diverse, din materiale deosebite, nobile, precum lemnul sau sticla, la niste preturi excelente.


Personal, va recomand usile glisante cu finisaj frasin alb, deosesebit de frumoase, care lumineaza orice locuinta in care sunt montate.


Pentru detalii tehnice va invit pe site-ul emenatwork.ro la sectiunea destinata acestor usi moderne, unde o sa aflati tot ceea ce va interesarea si o sa puteti comanda pachete complete compuse din usa glisanta propriu-zisa, sistemul de glisare, plus toate accesoriile necesare (tocuri, pervaze, broasca, maner).intrari in camere


In plus, tot din acest magazin online de materiale de constructii si amenajari interioare si exterioare diverse, puteti cumpara si componente separate ale sistemelor, daca aveti deja montate usi glisante in locuinta si vreti sa faceti ceva schimbari ale sinelor de alunecare sau ale altor elemente ce compun sistemul pe care il detineti deja.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!