Fisa medicala pentru permis sau pentru angajare se pot obtine intr-o singura zi!

Sunt atatea schimbari in materie de obtinerea dreptului de a conduce un autovehicul pe drumurile publice, incat doritorii sunt de-a dreptul coplesiti.


servicii medicale uzuale
Informatii complete despre fisa medicala pentru permis auto gasesti aici, pe site-ul inspirat denumit FisaMedical.Info apartinand unui important centru medical privat din Capitala.

Daca ai nevoie de acest document obligatoriu pentru oricine isi doreste sa devina sofer amator sau profesionist, la Standard Med trebuie sa ajungi!

Acolo, la sediul lor, completezi iute niste formulare tipizate si, in cel mai scurt timp, chiar fara sa ai parte de vreun stres inutil, o sa parcurgi toate examenele medicale obligatorii pentru aceia ce jinduiesc la mult visatul permis auto.

La acest centru medical privat, Standard Med, se fac toate examinarile medicale din domeniul medicinii interne, neurologiei, oftalmologiei, ORL-ului, psihiatriei, ortopediei, conform legislatiei in materie in vigoare acum.

Fisa medicala pentru permisul de sofer obtinuta aici este recunoscuta de catre Serviciul Politiei Rutiere, iar faptul ca intr-o singura zi se iau absolut toate avizele medicale necesare conducerii autovehiculelor pe drumurile publice este un lucru foarte imbucurator.

La prezentarea la centrul medical Standard Med, evident dupa o programare prealabila, este suficient ca solicitantul sa aiba la el actul de identitate (cartea de identitate) si fisa de scolarizare ceruta de lege pentru obtinerea permisului de sofer si ochelarii de vedere (daca este cazul).

Precum v-am povestit mai sus, in cateva minute se completeaza formularele tipizate speciale direct la sediul institutiei private respective si, in cel mai scurt timp, examinarile se fac cu promptitudine si profesionalism de catre doctori experimentati, fisa medicala in acest mod obtinandu-se cu maxima celeritate.

Standard Med este locul unde intr-o ora si 15 minute, cu un pret minim de doar 125 de lei se poate obtine foarte lesne mult doritul document. Fisa medicala are o valabilitate de 6 luni de la momentul emiterii, adica al efectuarii controalelor medicale respective.

Tot la Standard Med se pot efectua si servicii medicale de medicina muncii care includ controale medicale la angajare, controale periodice, controale medicale la reluarea activitatii, controale medicale de adaptare la schimbarea locului de munca, controale medicale in situatia unor expuneri exceptionale sau la cerere, in caz de suspiciune de boala profesionala.

Programarile pentru diversele servicii medicale Standard Med se pot face atat telefonic, cat si online, prin email, atat pentru efectuarea tuturor consultatiilor necesare, inclusiv a avizului psihologic, pentru fisa medicala obtinerii carnetului de sofer sau fisa pentru angajare (fisa de aptitudine - aviz medical de medicina muncii), atestat, concurs, aviz de libera practica sau a a altor adeverinte sau avize medicale pentru atestarea starii de sanatate fizica si psihica.

Asadar, puteti scapa de aceste obligatii stresante, pentru ca nimeni nu merge cu placere la medic, trebuie sa recunoastem cinstit.

E mare lucru ca in prezent la Standard Med toate examenele necesare pentru permis sau fisa pentru angajare se realizeaza la o singura deplasare! Acest lucru limiteaza la minim neplacerile temporare pe care le presupune o astfel de vizita medicala complexa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!