Experiente culinare inedite pentru copii si burlacite!

De ceva timp exista si la noi in tara centre gastronomice care ofera experiente culinare inedite pentru doritorii de toate vastele.

Acolo, administratorii ofera la cerere inclusiv servicii de organizare petrecere copii, deoarece si cei mici sunt pasionati de preparat mancaruri adevarate, nu doar asa, in joaca.



petrecere amuzanta copii



Cu ocazia zilelor onomastice, a celor de nastere, prichideii se vor distra grozav, mult mai bine decat intr-un fast food banal, deoarece aici, la un centru culinar, vor putea ca sa isi puna la lucru imaginatia, creativitatea si vor putea vedea si gusta extaziasmati ce minuni pot iesi din micutele lor manute, uimitor de dibace.


Tot aici, de putina vreme se pot desfasura si party-uri traditionale, foarte apreciate de catre tot mai multe persoane.

Spre exemplu... La ce va duce cu gandul o petrecere de burlacite?


La o ultima noapte de dezmat, de libertate neingradita, in care frivolitatea este udata din abundenta cu alcoolul menit ca sa amorteasca simturile, la striperi?

Incepe ca sa devina un obicei si in Romania ca o viitoare mireasa si prietenele acesteia sa se dezlantuie, la fel ca in Occident, intr-un bar de noapte, dar de ce sa nu se gaseasca si alte tipuri de petreceri mai originale si mai pline de experiente pozitive, nu de frivolitati efemere, evenimente pentru burlacite care sa ramana in amintirea participantelor vii si peste ani, spre deosebire de o banala noapte de betie si dezmat peste limite?

Se poate opta, desigur, pentru o zi relaxanta la un centru spa select, pentru o excursie cu fetele intr-un loc frumos, chiar si pentru o sesiune de karaoke, dar... ce ati zice de un curs exotic de gatit?

Nu este deloc o aluzie a faptului ca daca te mariti musai tot la cratita ajungi, deoarece exista locuri unde poti ca sa inveti de la bucatari profesionisti cum sa prepari un fel de mancare special cu care sa iti impresionezi persoana iubita, rudele sau prietenii in viitor, chiar daca nu ai de gand sa intri prea des in bucatarie in calitate de sotie.

Iar in momentul in care vei face acest lucru o sa iti aduci aminte cu nostalgie ca ai invatat modul de pregatire al preparatului respectiv la o petrecere originala de burlacite, unde ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu prietenele tale, ai baut cu masura si un pahar cu o licoare usor ametitoare pe o muzica placuta, ai degustat cu entuziasm din ceea ce au realizat amicele tale, ai gresit, ai fost corectata la gatit, dar ai petrecut o seara intr-un mod extrem de placut invatand in acelasi timp si ceva ce nu stie sa faca chiar oricine.

Mireasa si amicele ei pot supune la vot la ce seminar culinar sa participe si sa-l transforme intr-o petrecere de burlacite senzationala,  la ce fel de mancare le-ar placea tuturor participantelor ca sa invete sa gateasca din cele existente in lista de optiuni a centrului culinar respectiv. O sa fie un element care o sa le aduca aminte mereu de prietenia care le leaga pe viata.

Sau se poate opta pur si simplu pentru varianta unei petreceri pentru burlacite CulinaryOn unde o sa o sa aiba parte de feluri de mancare delicioase realizate din ingrediente premium de catre bucatari priceputi, de interactivitate la maxim si distractie peste masura!


Recomandarea mea este sa alegeti cu incredere sa mergeti la la acest centru gastronomic renumit pentru niste evenimente speciale, daca va doriti sa ramaneti cu experiente pozitive memorabile!




petrecere speciala burlacite




Nu veti regreta!

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!