Magia bolurilor tibetane


Bolurile tibetane sunt tot mai dorite și de către români, mai ales pe măsură ce apetitul pentru Feng Shui, precum și pentru alte diverse metode de terapie complementară a devenit din ce în ce mai mare.Mai eficientă decât multe alte proceduri, armonizarea ființei cu ajutorul sunetelor pare a câștiga teren.

Bolurile tibetane supranumite și boluri cântătoare reprezintă minunate instrumente de relaxare la nivelurile celulare profund.

Se pot găsi online sau în magazinele de profil la niște prețuri rezonabile, în funcție de mărime, de modul în care au fost confecționate, de țara de proveniență.

Cele mai multe vin din India, sunt realizate la mașină, nu manual și, din nefericire, nu conțin cele 7 metale sacre, aliajele de bază din care se fac acum fiind bronzul sau alama.

Cu toate acestea, ele par a funcționa destul de bine, știut fiind că în asemenea terapii complementare efectul placebo este de cele mai multe ori esențial, noi fiind aceia ce ne construim realitatea.

Cum acționează un bol cântător?

Precum se știe, organismul uman este compus din apă în proporție mai mare de 3 sferturi, chiar peste 80%, după părerea unor cercetători, de aceea prin activarea acestor boluri se creează valuri sonore relaxante în interiorul corpului.

Este suficientă lovirea ușoară cu un bețișor de lemn a acestui minunat instrument și este favorizată o realinierea interioară. Sunt tratate simultan din punct de vedere vibrațional toate nivelurile: fizic emoțional și mental.Bolurile tibetane erau realizate din aliaje complexe de 7 metale, fiecare dintre ele fiind în corespondență cu o anumită planetă din Sistemul Solar, cu diversele zile ale săptămânii, cele șapte chakre principale (porțile principale de intrare a energiei în organism), cele 7 culori, precum și cu cele 7 note muzicale.

Persoana care își dorește o reechilibrare profundă vibrațională poate pur și simplu să stea într-o încăpere în care sunt activate prin lovire o serie boluri tibetane (de regulă între 3 și 7) plasate în jurul lui sau, chiar mai bine, să facă un adevărat masaj sonor special, dacă aceste instrumente cu origine străveche sunt așezate mai ales în zona plexului solar si a ombilicului (dar nu numai) și lovite ritmic de către un terapeut.Vibrațiile puternice ale vasului cântător pătrund și se răspândesc rapid datorită apei interne în organismul beneficiarului acestei terapii inedite, iar rezultatul este acela că se eliberează tensiunile acumulate și se restabilește o echilibrare energetică 
neașteptată.

Frecvența înaltă a sunetelor poate să împrăștie gândurile negative, poate ca să deblocheze nodurile de energie formate în interiorul organismului, poate să ajungă direct la sufletul omului și să ofere un soi de extinderea spațiului din jurul său, inclusiv să genereze o pace profundă, atât de căutată de cei care meditează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!