Investește în bitcoin și nu vei regreta!


BTC criptomoneda

Mulți investitori români atrași de mirajul unor câștiguri ușoare cumpără bitcoin și acum, deoarece nu pot uita cum anul trecut această monedă electronică legendară a atins maximul de 19.500 dolari pentru un bitcoin.

Ce-i drept, în ultimele luni prețul a scăzut cu mai bine de 70%, dar apoi a început să urce iarăși, deși într-un ritm mult mai puțin alert.

Aceia ce se pricep la acest domeniu, al tranzacțiilor cu monede electronice spun că în prezent bitcoin a ajuns ca să aibă o creștere sănătoasă, bazată pe o evaluare corectă.

Precum se știe, încrederea rămâne principalul motor al creșterii sau scăderii valorilor criptomonedelor, iar faptul că pasionații din toate țările lumii fac tranzacții în întreaga lume în care pariază încă pe bitcoin reprezintă fără îndoială un element care vine în sprijinul afirmației că nu este deloc greșit ca și amatori români de investiții moderne să aibă la rândul lor încredere în această puternică monedă virtuală care a rămas în topul banilor imateriali de ani de zile.

De la apariția lor monedele virtuale au demonstrat că pot avea diverse probleme de fiabilitate. nici în materie de securitate nu au stat foarte bine, dovadă că nici curajosul Ethereum sau chiar EOS nu au fost scutite de turbulențe.

Spre deosebire de acestea bitcoin sa dovedit a fi surprinzător de fiabil, cronicile menționând o singură nesiguranță gravă în urmă cu cinci ani, respectiv în 2013, când platforma a avut probleme datorită unor versiuni incompatibile ale software-ului.

De atunci și până în prezent mari dificultăți de ordin operațional nu au mai existat, așa încât s-a demonstrat că această criptomonedă chiar este una sănătoasă, în care merită pe deplin ca să investești.

Dacă la început Bitcoin a fost creat ca o alternativă investițională la cele clasice, fiind numit de mulți chiar un soi de aur digital, se pare că în prezent, deoarece tot mai mult oameni din lumea întreagă au auzit măcar despre existența lui, dacă nu sunt deja posesori de bitcoini, va putea deveni un sistem de plăți real.

Asiaticii în special au o mare încredere în bitcoin, dar absolut pe toate continentele este recunoscută ca fiind criptomoneda cu cea mai mare vizibilitate.

La acest lucru a contribuit și faptul că este și cea mai veche și mai fiabilă monedă electronică.

Mai mult decât atât, ea este considerată de mulți un soi de bunică a tuturor monedelor imateriale existente în prezent, dovadă că și tranzacțiile de alte asemenea monede sunt făcute în special către și de la BTC.

Bitcoin a dovedit în decursul timpului că este cu adevărat descentralizată, care un grad sporit de rezistență la cenzură, ceea ce o face extrem de puternică cu toate atacurile care vin asupra ei din toate direcțiile, inclusiv de la instituțiile bancare tradiționale.

În acest condiții, având în vedere că și investitorii pot achiziționa în condiții avantajoase bitcoin cu cardul de pe anumite platforme de tranzacționare foarte sigure, e păcat să nu aleagă, alături de alte criptomonede mai noi și puternicul BTC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!