Trăiește visul american în perioada studenției!

A devenit o adevărată modă și printre studenții români să dorească din tot sufletul ca să transforme în realitate dorința de a trai visul american.

Experiența work and travel in America, în care munca și călătoria se împletesc neașteptat de bine chiar merită gustată din plin, iar diverse firme specializate oferă studenților asemenea oportunitate, care poate semnifica inclusiv o primă plecare peste țări și mări (mai îndepărtată și mult mai lungă decât simplu un sejur turistic de doar câteva zile la Roma, Paris ori Viena).

Nu e ușor să fii tânăr și să muncești în străinătate, să fii obligat ca să te gospodărești singur, să stai departe de gașca de prieteni rămași în România, de părinți, frați, de multe ori de persoana iubită. Dar merită cu prisosință, pentru că astfel reușești ca să devii responsabil, îți dai seama că poți răzbi prin forțe proprii, într-un anumit sens poți supraviețui în viitor, indiferent ce urmează ca să ți se întâmple. 

Pur și simplu, aici, participând într-un program de tipul work and travel în USA, îți testezi al maxim limitele, poți să recunoști în interiorul tău cam ce poți să faci și ce nu, cam până unde poți ca să ajungi și ce năzuințe ale tale nu sunt decât niște himere care au șanse extrem de mici, de multe tinzând spre zero, a se îndeplini.

Înscriere la un asemenea tip de program studențesc nu este gratuit, ele poate să fie destul de împovărător financiar, dar firmele ce le intermediază asemenea au diverse colaborări cu anumite bănci, de unde cei interesați pot ca să obțină un credit ce urmează a fi rambursat în condiții relativ avantajoase.

Munca împletită cu acele călătorii reprezintă cel mai bun mijloc pentru a cunoaște în profunzime oamenii, tradițiile, obiceiurile unui loc, pe care în calitate de turist nu o poți cunoaște decât extrem de superficial. 

Muncind și distrându-te împreună cu americanii, cot la cot cu ei, ajungi să îți dai seama că ei sunt cu totul altfel decât credeai tu din filmele de lung metraj și serialele pe care le-ai vizionat pe când erai în țară. Întotdeauna realitatea este în esență cu totul și cu totul diferită de cum se vede de la depărtare.Students Experience este o asemenea agenție caracterizată printr-un înalt profesionalism, amabilitate, corectitudine și bună dispoziție. 

Are recenzii foarte bune pe Facebook și de aceea este o bună variantă de firmă de intermediere pentru orice tânăr student care vrea să lucreze și să se distreze la maxim trăind pe viu visul american!

Au un site foarte bine structurat, care oferă o bogăție de informații despre aceste programe de tip work and travel USA, dar și în alte țări. O să vă placă ceea ce o să găsiți acolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!