Rochii orice măsură, ieftine, frumoase, pentru outfit-uri spectaculoase!

Un magazin unde se găsește o gamă variată de rochii de ocazie la prețuri accesibile nu este ușor de găsit, dar iată că dacă veți da o căutate pe Google după expresia „Yves fashion” o să aveți o surpriză extrem de plăcută.


Intră și tu în comunitatea Yves fashion. Nu vei regreta!


O să ajungeți pe un site de modă unde sunt oferite spre vânzare sute de modele de rochii de ocazie la prețuri mai mici chiar decât au multe rochii casual în alte shop-uri online de profil.

Nu e de mirare că pe Facebook comunitatea fanilor acestui magazin, înființat în 2016, crește pe zi ce trece, concurând de la egal la egal cu unele mult mai cunoscute în branșă.

Nu orice femeie își permite ca să meargă într-un atelier de croitorie scump pentru a-și comanda o rochie pentru o nuntă, un botez, o zi aniversară. Asta ca să nu mai spunem că există uneori perioade în care invitațiile la astfel de evenimente se succed la intervale extrem de scurte, ceea ce poate conduce la dezechilibrări grave ale bugetului personal, dacă femeia ce le primește nu găsește o soluție rapidă de a putea să arate bine cu bani puțini, purtând de fiecare dată câte o rochie nouă.

De la Yves fashion clientele își pot alege la prețuri senzaționale niște rochii de petrecere foarte elegante, vesele, în care să se simtă cu adevărat confortabil. Chiar și acelea care nu au dimensiuni ale corpului de manechin. 

Rochii măsura 60, dar și 36! La Yves fashion există variante pentru orice femeie!


Există o secțiune în acest magazin unde femeile mai plinuțe pot să găsească rochii de mărimi mari, ce se înscriu în intervalul foarte generos de la 52 până chiar la 60! Iar prețurile nu sunt duble sau triple, comparativ cu rochiile pentru fericitele ce poartă mărimea 36, spre exemplu! Tot atât costă o rochie 9xxl, cât una M! Egalitate deplină așadar, pentru a nu mai oferi prilej de glume nedorite!

Nu are rost ca să căutați asemenea piese vestimentare mari pe 

site-urile de afară, indiferent că este vorba de cele europene sau chinezești, pentru că riscurile de a lua țeapă sunt foarte mare. Plus că a face un retur de produs în străinătate nu este o operațiune deloc simplu de realizat.

La Yves fashion, în schimb, ai trei avantaje principale:

1) găsești o rochie sau mai multe care să te avantajeze fix de mărimea ta (indiferent că porți 36 sau 60!);

2) transport gratuit al coletului prin curier rapid, dacă suma de plătit pentru comanda ta este mai mare de 300 de lei (adică dacă comanzi două sau chiar 3 rochii casual sau de ocazie!!!);

3) retur ușor de făcut, în cazul în care rochia comandată nu îți vine bine.

Chiar dacă urmează ca să luați parte la un eveniment special, nu evitați nici secțiunea de „Rochii tradiționale”, deoarece s-ar putea ca să găsiți acolo un model care să fie exact pe gustul dvs. și care să aibă capacitatea de a vă face admirată așa cum meritați când îl veți purta.

Mai ales doamnele și domnișoarele cu forme vor putea ca să își pună în garderobă niște rochii și compleuri deosebite. O să remarcați faptul că la Yves fashion predomină culorile vii sau pastelate, non-culoarea neagră nu prea este prezentă. Se găsește doar în combinații fericit alese.

Așadar, o să uitați de hainele sumbre din șifonier, aruncându-vă cu entuziasm în valurile colorate ale unor ținute pline de optimism! 

Și o să vă placă atât de mult senzația, încât doar așa o să vă îmbrăcați de acum înainte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!