Videochat-ul, o profesie specială care poate asigura un standard bun de trai


Multe dintre acele tinere care doresc ca să se angajeze acum la White Agency  cunosc deja că acolo vor putea să reușească mai ușor în această adevărată meserie deosebită – videochat-ul, care, contrar a ceea ce se crede uzual de către marele public, nu se poate face fără o pregătire adecvată, efectuată la un studio serios de divertisment pentru adulți.La această agenție există o echipă întreagă de profesioniști care le învață pe angajate secretele profesiei făcute la nivel de top.

Nou-venitele în branșă preferă ca să se angajeze în București la un astfel de studio de videochat bun, care oferă și cazare gratuită, mai ales dacă sunt din provincie, deoarece în acest mod pot ca să economisească banii pe care altfel ar trebui să îi plătească proprietarului locuinței. Plus că astfel evită și anumite situații delicate în care s-ar putea afla dacă ar trebui ca să dea explicații despre modul în care își câștigă banii. Nu că ar fi ceva de rușine. Videochat-ul nu e sub nicio formă prostituție!

Câștiguri mari și legale, transparente, de care sa beneficieze la datele stabilite în contractul de angajare, iată ce oferă o firma de profil cu notorietate din domeniul industriei de divertisment pentru adulți precum este sus-numita White Agency.

Fetele angajate aici își permit astfel ca să își plătească facultatea, să își cumpere casa visată, un autoturism scump, haine de la branduri vestite, chiar să își facă anumite operații estetice și să își achiziționeze pachete de vacanță în zone exotice.

Confidențialitatea este prevăzută ferm prin contractul încheiat cu agenția, asa încât nu exista niciun risc ulterior pentru modelele ce desfășoară aceasta meserie, deoarece datele personale sunt secrete. Mai exact fetele au porecle, iar studioul nu poate fi accesat din România, fapt ce asigură o protecție sporită.

A fi model de videochat oferă un mediu sigur de lucru în care poți merge cat vrei tu de departe, în condiții de maxima siguranță, putând da frâu liber oricăror fantezii pe care le ai, pentru a-ți face clienții ca sa stea cat mai mult în fata monitorului de calculator. Nu ești expusă în niciun fel pericolele de care au parte escortele sau chiar și dansatoarele la bară din baruri.

Veniturile medii lunare ale unui model de videochat sunt fluctuante, în raport de munca depusă și de un dram de noroc.

Oricum, seriozitatea, combinată cu experiența ce se acumulează cu timpul, fidelizarea unor clienți potenți financiar, sunt acele elemente ce permit câștiguri cu mult peste media salariilor din România. Comisioanele sunt între 50 și 80%. Intră pe site-ul White Agency pentru detalii!

Dacă ai capacitatea ca să fii foarte sexi, dacă poți întreține o conversație pe subiecte interesante ai șanse de a câștiga mult. Iată doar două secrete pentru a menține un membru plătitor în camera web privată multe minute.

Dacă inițial pentru fetele lipsite de inhibiții videochat-ul pentru adulți reprezenta o variantă de activitate temporară, acum multe dintre ele nu mai vor să părăsească domeniul, datorită standardului bun de viață pe care l-au atins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!