Panou cool pentru cosmetice dintr-o tablă magnetică obișnuită

Cumpără și tu tabla magnetică de la Absolut Office, pentru că un astfel de obiect de afișaj  o să își dovedească cu prisosință utilitatea mai devreme chiar decât crezi.


Transformă o tablă magnetică banală în cel mai chic panou de afișaj… cosmetice!Scapă de prejudecat conform căreia o astfel de tablă este destinată doar folosirii la job în cadrul prezentărilor sau pentru a afișa pe ea bilețele prinse cu magneți privind task-urile urgente pe care le ai de realizat. Nici vorbă!  Este extrem de utilă chiar și acasă drept panou unde, spre exemplu, poți să aduni laolaltă... cutiuțele cu produse de machiaj!


Precum se știe prea bine de orice femeie, recipientele cu cosmetice tind să ne invadeze casa într-un ritm extrem de rapid.


O tablă magnetică inteligentă precum cea de la Absolut Office te salvează de la această luptă inegală, deoarece pe ea le poți fixa trainic. În funcție de creativitatea fiecăreia se pot chiar realiza anumite tablouri inedite ce au drept elemente componente cutiuțele de farduri de  pleoape sau farduri de obraz multicolore.


Pur și simplu comanzi rapid de la magazinul online menționat o tablă magnetică de dimensiunile dorite și cu măiestria personală în materie de bricolaj (mai mare sau mai mică, după caz) îi faci  o ramă cool. Preferabil din lemn, pentru a putea atașa în partea de jos a acesteia și o policioara unde să pui două trei pahare cu pensulele de machiaj, creioanele dermatograf și rimelurile preferate. Dar nu e obligatoriu. Poți ca le atașezi și direct de suprafața tablei cu un pic de inventivitate… tehnică (cam prețios cuvântul ăsta, nu-i așa?).


Utilizând această planșă magnetică verticală de afișaj vei avea mereu la îndemână toate produsele de beauty cotidiene, nu vei mai răscoli după ele prin întreaga casă pentru că, trebuie să recunoști cinstit, chiar dacă ai două sau mai multe truse speciale pentru așezarea acestora, viteza de cumpărare a altor cosmetice este mult mai mare decât aceea de golire a celor deja existente.


Chiar și sticluțele cu ojă pot să fie așezate fără nicio problemă pe această policioara prinsă de rama tablei magnetice.


Secretul prin care “lipești” cosmeticele de tabla magneticăCum stau lipite de tablă magnetică cutiuțele de farduri și toate celelalte recipiente, pensule, creioane dermatograf? Cu ajutorul pastilelor magnetice!


Pur și simplu cumperi din magazin mici magneți (se găsesc punguțe chiar și cu 100 de bucăți!), iar cu ajutorul unui pistol de lipit îi prinzi pe spatele recipientelor cu produse de machiaj respective.


În funcție de cât de puternici sunt magneții și de grele obiectele de pus pe tabla magnetică de la Absolut Office, putem să îi folosim și pentru perii de păr  sau alte lucruri cu o greutate un pic mai mare. 

Nimic nu te oprește ca să lipești pe suprafața plăcii magnetice o bucată de material sau chiar  un autocolant textil uni cu imprimeul dorit, așa încât acesta să se potrivească perfect în camera ta sau în baie, dacă spațiul îți permite. 


Chiar dacă te gândești că este o cheltuială relativ scumpă și că nu are rost să dai banii pe un asemenea obiect de birotică, când produsele cosmetice vin oricum în recipiente ce se pot așeza în cutii speciale de depozitare, dacă îți dorești o casă organizată, unde lucrurile să poată fi găsite ușor și să nu trebuiască să răstorni întreaga încăpere pentru a afla unde s-a ascuns sticluța cu ojă preferată sau fardul de ochi cu sclipici, această soluție este ideală.


O altă variantă de așezare în niște recipiente a  diverselor creioane, rimeluri, pensulele de machiaj, este precum ți-am zis cea directă: pe tabla magnetica în cauză, nu pe o policioară care poate sau nu să aibă întotdeauna stabilitatea dorită.


Dacă vei comanda o pungă  mare cu magneți tip pastilă vei putea ca să lipești pe spatele recipientului, pe fața posterioară a creioanelor dermatograf etc., mai mulți dintre aceștia în linie verticală sau orizontală, pentru o siguranță suplimentară.


Tot folosind mici pastile magnetice pe care le decorezi după dorință poți ca să îți înfrumusețezi panoul magnetic de beauty în funcție de creativitate, pentru un plus de personalizare.


Diy Makeup Magnetic Board!


Internetul este plin cu idei în acest sens, rămâne să le cauți pentru a te inspira din ce a realizat alții.

Așadar, comandă chiar azi o tablă magnetică de la Absolut Office de dimensiunea dorită și începe sesiunea de bricolaj în urma căreia o să ai cel mai cool panou de cosmetice din lume!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!