Servicii funerare de calitate, pentru înmormântări stilate

Viața omului e cuprinsă între două borne esențiale: nașterea și moartea. Dacă în ceea ce privește venirea pe pământ aparent nu putem să planificăm nimic, în privința morții lucrurile stau puțin altfel.

casă funeralii sector 5 București



A stabili din vreme la ce firmă de servicii funerare vor apela cei din familie în cazul decesului tău este o chestiune de civilizație. De multă vreme în Occident oamenii recurg la această metodă pentru a asigura liniștea sufletească a celor dragi la momentul decesului.


Poți chiar să iei legătura cu reprezentanții unei firme specializate în mod confidențial pentru a te informa cu privire la diferitele alegeri pe care le poți face, astfel încât să iei o decizie în cunoștință de cauză, în funcție de dorințele și resursele financiare pe care le ai.


În acest fel vei evita situațiile neplăcute în care familia ta va fi pusă când va trebui să  ia anumite decizii pe repede înainte, în condițiile în care va fi și copleșită de emoții extrem de puternice.


Planificarea modului în care se vor desfășura lucrurile la moartea ta va putea face posibilă determinarea în avans și a anumitor servicii legate de înmormântare: 



  •  locul unde se va face depunerea la capelă;
  •  alegerea sicriului;
  •  locul unde va fi făcut parastasul etc.


Tot ce ține de biserică, cimitir, parastasul de după, înmormântare propriu-zisă, flori, anunțurile de deces din media, vor putea să fie discutate pe larg cu un reprezentant al firmei de servicii funerare, care o să îți poată da cele mai bune abordări ale situației în mod clar, la rece, fără emoții care să devină prea apăsătoare pentru a înțelege clar ceea ce ți se spune.


Depunerea sicriului la capelă, serviciul funerar de pomenire și mormântare, reprezintă simboluri ale respectului și omagiului adus de către familie și prieteni. În acest mod vor putea ca să rămână cu amintiri trainice despre dvs.


Dacă locuiești în sectorul 5 al Bucureștiului o astfel de firmă este Rainbow International Dorobanțu care oferă servicii funerare în capitală și Ilfov, înmormântări pe baza talonului de pensie, precum și repatrieri decedați.


Pachetele funerare oferite de către această casă mortuară sunt complexe și extrem de accesibile.


Pachetul funerar Standard ce se poate alege în baza talonului de pensie include: un sicriu echipat complet gama standard din brad, fag sau plop, cu finisaj super lăcuit și cruce din lemn la culoarea sicriului scrisă, asigurarea unui doctor pentru constatarea decesului, eliberarea certificatului de constatarea decesului, un doctor pentru îmbălsămare și eliberarea certificatului de îmbălsămare, act pentru depunerea la capelă și transport, recuperarea decedatului de la domiciliu cu targa specială, efectuarea toaletei decedatului și îmbălsămarea acestuia, așezarea în sicriu, după caz transportul în capelă, la biserică, transportul la cimitir, manipularea decedatului pe toată durata evenimentului funerar de la domiciliu și până la poarta cimitirului.


Pachetul pentru slujba de înmormântare care include două prosoape mari și două lumânări groase pentru preot și dascăl, 10 prosoape mici albe, 10 batiste, 12 bănuți și 12 lumânări, 12 pomeniri, 12 pachete alimentare, 3 colive de câte 1,5 kg fiecare, un set tămâiere format din găleată, lumânări și tămâie, certificat conformitate alimente, colaci înmormântare, o sticlă de vin roșu, o sticlă cu ulei și vin, un set de 24 de pahare și lingurițe de plastic pentru a împărți coliva la cimitir, doliu de ușă, doliu de piept, iconiță, lumânare, toiag, cățui, cărbune și tămâie, candele de pus la colțurile sicriului în ziua înmormântării sau un sac pentru oseminte (după caz), coroană naturală din garoafe 60 de fire.


Toate acestea la un preț total de doar 4.750 lei. (Nota bene: În prezent ajutorul de înmormântare acordat de către stat este de 5163 lei). 


Pentru detalii suplimentare puteți să vă adresați la telefon, pe email sau direct la adresa strada Mihail Sebastian numărul 172, sector 5, București. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!