Secretul unui film de nuntă memorabil

filmare nuntăServiciile de filmări nunți sunt în această perioadă la mare căutare, așa încât este bine ca să alegi cu mare atenție persoana care îți va imortaliza acest eveniment, extrem de important în viața oricărui om. Nu apela fără o documentare prealabilă la primul ins cu o cameră video care a dat un anunț online în acest sens.

Secretul unui film de nuntă memorabil?

Caută un videograf bun! 

Ce este videografia?


Videografia este procesul de capturare a imaginilor în mișcare pe suporturi electronice și chiar în mediile de streaming. Este un ansamblu de metode de producție video și post-producție. Dintr-un anumit punct de vedere, videografia poate fi considerată echivalentul video al cinematografiei. În prezent, orice lucrare video în afara producției comerciale de filme ar putea fi numită videografie.

Un videograf de nuntă este o persoană care va rămâne cu mirii pe tot parcursul evenimentului. Aceasta înseamnă că va trebui să găsească un limbaj cinematografic comun prin care eroii zilei, mirele și mireasa, precum și părinții, nașii, domnișoarele de onoare și ceilalți invitați, să fie surprinși așa cum merită.

În zilele noastre, oricine are un telefon care filmează, dar un videograf de nuntă este o persoană cu abilități speciale, care nu doar că știe să manevreze așa cum trebuie o cameră video, dar are și cunoștințe de psihologie profunde, deoarece există anumite bariere pe care oamenii instinctiv și le pun atunci când știu că sunt filmați.

Și dacă orice persoană filmată într-o ocazie obișnuită înregistrează un stres destul de mare, cu atât mai mult în cazul unei nunți, unde participanții principali (mirele și mireasa) sunt deja sunt foarte tensionați, pe parcursul desfășurării evenimentului pot să acumuleze un stres suplimentar atunci când știu că există cineva care îndreaptă spre ei vreme îndelungată lentilele unei camere video.

Filmul de nuntă - câteva detalii interesante


Un film de nuntă durează între 90 și 120 de minute, dar în funcție de negocierile prealabile care au loc, el pot fi mai scurt sau mai lung, fapt ce va fi specificat clar prin contractul de prestări servicii care se va încheia cu videograful ales.

Lista serviciilor de filmări nuntă profesionale este lungă și nu se rezumă doar la activitatea propriu-zisă de filmare pe parcursul desfășurării evenimentului, ci și la editarea video ulterioară.

Foarte la modă este să alegi ca videoclipul de nuntă pe care îl va crea profesionistul angajat să fie format din mai multe elemente care să se deruleze logic, dar alert. Și cum poate să se realizeze asta fără a interveni plictiseala altfel decât prin alternarea diferitelor stiluri de film, precum și folosind diferite moduri de editare video?


Momentele care trebuie să fie surprinse în mod normal în cadrul unui film de nuntă sunt următoare:

  • pregătirea mirelui/miresei pentru nuntă, cu condiția ca ei să locuiască relativ unul de celălalt (dacă se apelează la o echipă de videografi atunci lucrurile se simplifică); 

  • cununia religioasă (etapă a nunții care trebuie neapărat surprins pe peliculă sub formă de reportaj sau chiar sub forma unui scenariu ca de film);

  • banchetul de nuntă (ultimul moment surprins, dar și cel mai extins; va include de la dansul mirilor la tăiatul tortului, aruncarea buchetului, dar și alte elemente specifice în funcție de stilul de montaj).

Editarea profesională nu se face doar lipind anumite bucăți de videoclip filmate liniar, ci va fi una care se va desfășura după un anumit scenariu creativ, așa încât filmul de nuntă să fie extrem de incitant de urmărit. Materialul va avea o durată aproximativă finală de până la una sau două ore. Asta în condițiile în care filmările se pot întinde chiar și pe parcursul a 10 sau chiar 14 ore.

În afară de filmul de nuntă propriu-zis extins, se va mai face și un videoclip în format restrâns (de 3 - 5 minute) cu acompaniament muzical, care va include pe repede înainte cele mai strălucitoare cadre ale minții respectiv în ordine cronologică.

Editarea, în funcție de echipamente disponibile și de ceea ce se dorește de către clienți (mirii în cauză) poate să fie făcută într-un timp mai scurt sau mai îndelungat.


Prețul unui film de nuntă profesional realizat


Prețurile pentru un videograf de nuntă de obicei sunt relativ accesibile și disponibile unei game largi de clienți, în funcție de pachetul ales.

Chiar dacă pare că e suficient să apelezi la un prieten care are o cameră video pentru a înregistra sub forma filmată cele mai importante momente ale nunții tale, este bine să renunți la acest gând. Este total greșit.

Trebuie să te gândești că, teoretic, te căsătorești o singură dată în viață, așa încât este bine ca și filmul nunții tale să fie unul cu adevărat memorabil, realizat de către un profesionist desăvârșit cu studii de specialitate, care va face din tine și aleasă inimi tale, eroii unei adevărate producții cinematografice.

Chiar dacă nu ai recunoscut direct, în subconștientul tău este imposibil ca măcar o dată în viață să nu îți fi imaginat cum ar fi fost să joci pentru film la Hollywood, nu-i așa?

Iată că deși nu ai trecut Oceanul, poți acum ca să îți îndeplinește acest vis apelând la serviciile filmare nunți ale studioului video White Stories.

Dacă dorești ca să comanzi serviciile unui videograf pentru nuntă sau dacă dorești pur și simplu să afli care sunt detaliile de colaborare cu unul, poți contacta firma amintită folosind formularul de contact sau sunând la numerele indicate pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!