Tu ce fixativ și spumă de păr folosești?

Dacă ai părul așa neastâmpărat cum e al meu, probabil că nici tu nu te descurci fără fixativ și spumă de păr. Mai ales dacă ești o persoană activă și foarte ocupată. Eu am descoperit în urmă cu vreo 3 ani două produse cu care mă împac de minune și de atunci le folosesc cu multă conștiinciozitate.


Fixativ și spumă de păr miraculoase, pentru coafuri frumoaseÎn trecut nu prea foloseam produse pentru păr, în afară de șampon și balsam. Dar uite că am participat la un concurs pentru bloggeri prin 2016 și acolo trebuia să testăm o marcă de fixativ și mi-a devenit prietenă fidelă. De atunci o am mereu în casă. Cum se numește? Batiste!


Cel mai bun fixativ de păr pentru mineBatiste Fixativ de par 300 ml Hold MeBatiste Fixativ de păr 300 ml Hold Me este varianta la care m-am oprit de curând, deși gama de produse Batiste de acest gen este deosebit de variată.


Obișnuiam să îmi cumpăr produsele de îngrijire a părului de la farmacie (știu eu una online foarte bine aprovizionată și cu prețuri bune, vi-o zic în privat dacă vă interesează). Totuși, chiar dacă făceam comandă de Batiste Fixativ de acolo, tot era destul de mare cheltuiala. Gândiți-vă că în urmă cu 3 ani, după ce am terminat stocul de testare gratuită, dădeam pe un tub 9 lei. Mai apoi a tot crescut prețul (produs de calitate, ce să-i faci!), așa că în ultima perioadă a sărit de 21 de lei.


Din fericire am dat peste un site cu prețuri intrate mult la apă: importdirect.ro. Știți cât costă acolo minunatul meu Batiste Fixativ de par 300 ml Hold Me? Doar 11,78 lei cu TVA inclus cu tot! Adică o creștere de doar vreo 3 lei din 2016 până acum. Eu zic că e super, nu-i așa?


Este un produs de îngrijire delicat cu părul, dar pe care îl poți folosi oricând, pentru că este invizibil. Dacă nu l-ai testat până acum o să sesizezi cu uimire că nu îți lipește dizgrațios șuvițele de păr. Are o compoziție specială care îl face să lucească precum al actrițelor de cinema. Și vrei și tu ca să arăți ca o de divă, recunoaște cinstit!


Plus că aplicarea lui este foarte simplă: scuturi bine tubul spray. Pulverizezi de la 30 de cm produsul la rădăcina părului și masezi ușor (ca la șamponul uscat). După aceea pur și simplu periezi bine ca să dai jos cantitatea suplimentară de fixativ și gata. Îți poți aranja părul cum vrei. Coafura va rezista întreaga zi.


Syoss Spumă de păr 250 ml Curl
Syoss Spumă de păr 250 ml Curl Control este un alt produs pe care poți să îl cumperi la un preț tare accesibil de pe site-ul importdirect.ro. 


Despre brandul Syoss cred că nu mai trebuie să vă povestesc. Eu ador șampoanele de la ei, iar spumele de păr nu fac nici ele excepție.


Dacă ai și tu părul ondulat este o bună idee să îți comanzi și tu o spumă modelatoare pentru bucle de la ei, pentru că e vorba de un produs beauty profesional. Unul extrem de interesant, pentru că se potrivește oricărui tip de păr: normal, uscat, gras, vopsit, subțire, gros, degradat sau nu. La fel ca și Batiste de care îți ziceam mai sus, e creat pentru întreaga zi, ca să te bucuri de o strălucire senzațională a părului și de o bună fixare a lui.


E perfect și de luat în concediu, pentru că nici măcar nu îți trebuie uscător de păr cu accesoriu pentru volum. Usuci rapid părul cu prosopul din valiză sau rucsac, pulverizezi de la 30 de cm și îți modelezi buclele lejere cu degetele.


În afară de fixativ și spumă de păr, la ImportDirect.ro găsești multe alte produse: detergenți, produse de îngrijire corporală, deodorante și parfum, articole de machiaj, toate la niște prețuri extrem de atractive.


Singurul impediment este acela că trebuie să cumperi de minim 200 de lei. Motivul? Este o firmă care vinde detergenți și cosmetice en-gros, dar cu siguranță vei depăși această sumă pentru că te vei lăsa dusă de val. Și nu o să îți pară rău pentru asta!


ImportDirect - date de contact (complete):

Continental Commerce Import & Export SRL


site: www.importdirect.ro
Adresa (Sediul): 535500 Gheorgheni, Strada Capelei nr. 5., Jud. Harghita

Adresa (Depozit): 535500 Gheorgheni, Strada Gării nr. 4/D., Jud Harghita


Depozit central


Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500
suport@importdirect.ro
Tel — 0770411081 Cristinoiu Andrada [RO]
Tel — 0755877780 Moldovan Emil-Iuliu [RO] [HU]


Luni-Vineri — 09:00-17:00


Magazin Miercurea Ciuc


Cuccos Market SRL.
Str. Hargita nr. 9, Miercurea Ciuc, Jud. Harghita 530151
Luni-Vineri — 09:00-17:00
Sâmbâtâ — 09:00-14:00


Magazin Gheorgheni


Cuccos Market SRL.


Str. Kossuth Lajos nr. 71/A, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500
Luni-Vineri — 09:00-17:00
Sâmbâtâ — 09:00-14:00


Continental Commerce Import & Export Srl.

Adresa (Sediul): 535500 Gheorgheni, Strada Capelei nr. 5., Jud. Harghita

Adresa (Depozit): 535500 Gheorgheni, Strada Gării nr. 4/D., Jud Harghita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!