Lenjerie sexy pentru nopți pasionale!

erotica.roCel mai bun truc pentru a-ți seduce partenerul și să te simți cu adevărat feminină este fără îndoială o lenjerie sexy de bună calitate.

Se știe că noi primim prin intermediul  ochilor cele mai multe informații despre mediul înconjurător, așa încât o stimulare vizuală realizată prin intermediul unei lenjerii croită special și care are niște culori care să ațâțe simțurile și să creeze o atmosferă fierbinte, nu poate să fie decât benefică pentru o noapte de neuitat.

Ce este o lenjerie senzuală?


O lenjerie sexy pentru multe femei nu este altceva decât un set compus din chiloți și sutien, de regulă confecționat din dantelă sau din alte materiale transparente în anumite zone, în culori izbitoare, care pun în evidență foarte bine frumusețea corporală a celei ce o poartă.

Mai întâlnim frecvent și body-urile, articole de lenjerie specială, confortabile și senzuale, mai ales dacă le condimentăm și cu niște jartiere incitante și sofisticate.

Important este să nu se depășească linia dintre atrăgător și vulgar, deoarece nicio femeie nu își dorește ca atunci când este cu iubitul să arate horror, precum prostituatele de pe centură.

 Cum alegi  lenjeria sexy care te avantajează?

Alege piesele care să aibă niște dimensiuni potrivite pentru silueta pe care o ai, așa încât să nu te jeneze în timpul purtării.

Cumpără doar acele lenjerii care sunt realizate din materiale pe care pielea ta le suportă, așa încât să nu îți producă disconfortul unor iritații sau alergii.

Ori de câte ori este posibil, este bine să alegi modele de lenjerie intimă sexy care au căptușeala din bumbac.

Totuși, cele mai populare sunt acelea  confecționate din dantelă, cu transparențe și decoltee accentuate .

Acordă o mare atenție și culorilor lenjeriei. În special vișiniul, roșul și negrul, atrag atenția și implicit un plus de pasiune și senzualitate.

Dar nici piesele albe sau roz, care pot să creeze o atmosferă deosebit de romantică, nu sunt de ignorat.

Lenjeria aleasă trebuie să fie ușor de îmbrăcat, dar și de dezbrăcat (!!!), pentru a nu experimenta niște  momente jenante care pot să conducă la scăderea unei stări de spirit pasionale, atât din partea ta, cât și a  partenerului.

Recunoaște și tu că prima piesă din această categorie care îți vine în minte este reprezentată totuși de chiloții din dantelă tanga. 

Foarte provocatoare sunt și acele body-uri care urmăresc linia corpului în mod senzual și sunt ideale pentru acele femei care vor să fie percepute ca puternice. Nu le ignora.

Avantajele oferite de lenjerie sexy sunt incontestabile.

Ajută o mai bună modelare a formei corpului prin culorile atractive pe care le au. Body-urile sunt niște stimulente vizuale de primă clasă pentru partener. Așa se poate sparge monotonia în cuplu și trecerea într-o lume a fanteziei.

Chiar dacă sunt ceva mai scumpe decât lenjeria obișnuită, merită să îți cumperi și tu așa ceva, deoarece  nu poate fi concepută o noapte pasională fără măcar un mic truc de accentuarea a frumuseții.

De unde poți să cumperi lenjerie sexy?

Găsești astfel de piese de îmbrăcăminte atât în magazinele pentru femei, chiar și în supermarket-uri, dar mai ales în magazinele cu produse erotice.

Deși ele se pot cumpăra fără probleme din oraș, dacă îți e rușine să achiziționezi astfel de piese vestimentare în public, cel mai la îndemână ar fi să le comanzi online .

Îndeosebi dacă îți dorești niște piese cu adevărat încărcate de erotism, procedând în acest mod vei avea garanția că le primești acasă prin curier în mod discret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!