Jucării pentru păsări de apartament

Iubitorii de păsări știu că un peruș, cât ar fi el de mic, poate să însuflețească o casă, să te înveselească oricât ești de amărât. Iar dacă au și niște jucării pentru păsări care să le dezvolte inteligența, cu atât mai bine.


Cippolino al meu nu face nici el excepție, dovadă că de șase ani de când îl avem viața familiei noastre este mult mai frumoasă, mai trepidantă.


Am avut și norocul de a avea o pasăre isteață peste medie din start, care face zi de zi tot soiul de năzbâtii, mai ceva decât un câine de companie, care își dezvoltă inteligența nativă continuu.


Trebuie să îl păzești ca să nu rupă coperțile cărților din bibliotecă (da, recunosc, mai avem cărți din alea pe hârtie, nu ne-am digitalizat 100%!), să nu schimbe programele la televizor lovind cu ciocul în telecomandă, să nu rupă vreo tastă de la laptop când acesta e deschis, să nu scoată șurubul de la broasca ușii de la sufragerie (pe care l-a depistat că e puțin slăbit) și multe alte chestii de genul acesta.


Asta în timp ce sporovăiește pe limba lui sau pe limba omenească, pentru că știe și ceva cuvinte (mai ales cele care îi sunt de ajutor ca să se înțeleagă cu noi – mai ales ca să ne dea comenzi pe care noi le executăm fără crâcnire).


Ce mai, este cel mai inteligent și logeviv peruș pe care l-am avut vreodată, iar colivia lui (în care intră și iese după pofta inimii) e plină de jucării speciale. Pe care, ce-i drept, le rupe destul de frecvent.


Am citit că la vârsta lui are inteligența unui copil de vreo 5 anișori, deci e de înțeles.


Din acest motiv, cam din două în două luni, refacem stocul de jucării pentru Cippolino.


De curând am descoperit un magazin online cu produse pentru animale unde au la categoria Pasări: jucării colorate, ingenioase și frumoase pentru peruși.


Iată ce m-am gândit ca să îi comand de acolo zilele astea. Nu de alta, dar poate aveți și voi vreun mic prieten înaripat prin casă și vreți ca să îi faceți o bucurie acum de Mărțișor.
Privirea mi-a fost atrasă de aceasta jucărioară interesantă, multicoloră și uriașă (dacă o compar cu dimensiunile lui Cippolino, chiar așa dolofan cum este el de la prea multă ciocolată albă (știu, nu ar trebui să-i dau așa ceva, dar pofticios cum e, dacă ar putea ar deschide singur frigiderul, nu doar ambalajul deliciului dulce!!!).

jucării papagaliDeci este o jucărie pentru papagali mai mari, dar cum vreau să o agăț de galerie, nu să i-o pun în colivie, o să se poată cățăra pe ea voios, la fel cum o face și pe draperie sau perdea.


Nuca de cocos va face rapid cunoștință cu ciocul lui Cippo, nu îmi fac iluzii, dar ăsta e și farmecul. O va ataca frenetic în clinchetul clopoțeilor argintii. Mai că o să credem noi, cei din casă, că a venit din nou luna decembrie cu ai ei colindători!


Jucărie oglindă felinar pentru păsăriCea de-a doua jucărioară la care m-am oprit în peregrinările mele prin magazinul online buddies.ro este una sub formă de felinar cu clopoțel auriu.
jucărie papagal

E o decorațiune chic pentru colivia lui roz-bonbon pe care a primit-o cadou de Moș Crăciun acum două luni!
Este ieftină și suficient de solidă ca să reziste măcar câteva luni atacurilor entuziaste ale unui peruș plin de vioiciune precum e Cippolino al meu!


Jucărie pentru păsări medii rațușcă & figurine lemn (22 cm)În ultimul moment am mai dat și de minunăția asta care merge să fie atârnată tot de galerie, lângă cea cu nuca de cocoș.
Nu știu ce părere are Cippo despre rațe, pentru că nu a văzut niciuna până acum nici măcar în poze, dar merită să aibă și o astfel de jucărioară multicoloră.


M-am interesat și am văzut că toate vopselele sunt non-toxice, așa că nu îmi fac griji din acest punct de vedere.
jucării păsări de apartament


Trebuie să mă grăbesc cu comanda, pentru că ele vor sosi tocmai de la Cluj Napoca.
Vă invit și pe voi să intrați pe site, dacă vreți astfel de jucării pentru păsări (sau alte modele, pentru că sunt o grămadă pe site!).


Date de contact:
RED WAY SRL
Cluj Napoca, Piața 1 Mai nr. 1-2, jud. Cluj
www.buddies.ro
email: contact@buddies.ro

telefon: 0364-881.882

2 comentarii:

  1. ce frumoase sunt!!! eu am cățel, dar dacă aș avea un papagal, mi-aș comanda și eu rățușca aia de lemn cu zorzoane!!! să-ți trăiască perușul Cippolino!

    RăspundețiȘtergere
  2. Parcă sunt jucării pentru mâțe,.. Sunt frumoase, așa că merită să le comanzi. O să îi zic și eu mamei de ele. Are și ea un papagal micuț care îi ține de urât. Merci de pont!

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!